To je to što me zanima!

Diler je pretukao ženu kad ga je uhvatila s drugom

Stojanovićeva supruga je napravila scenu kad je u njihovoj obiteljskoj kući u Dicmu zatekla Dina s nepoznatom 19-godišnjom djevojkom
Vidi originalni članak

Splitski diler Dino Stojanović (26), koji je u subotu ujutro pretukao suprugu Danijelu Zoricu (29), predao se u nedjelju popodne sinjskoj policiji. Istu večer su ga priveli i odredili mu jednomjesečni pritvor. Stojanović je rekao da je suprugu samo dva puta ošamario i dva puta udario nogom. Danijela je napravila scenu kad je u njihovoj obiteljskoj kući u Dicmu zatekla Dina s nepoznatom 19-godišnjom djevojkom. Prijavila ga je policiji, a osim potresa mozga, frakutre rebra i napuknuća zdjelice, dobila je i otkaz na poslu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • TigerFox 17.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 3 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • megane4 19.02.2008.

    \"napravila je scenu\"... a ne trebala im se pridružit! Ipak u troje je ljepše! valjda će i njega netko prebit....smeće jedno!

  • harley 18.02.2008.

    smece jedno..treba njemu slomit jaja njegova pa da bude na isto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare