To je to što me zanima!

Diler policiji predao kokain vrijedan oko 320.000 kuna

Policija se iskrcala na nenaseljenom otočiću u zadarskom arhipelagu i rekla Zoranu Šolaji (44) kako znaju da ima drogu te da im ju odmah preda
Vidi originalni članak

Policijski brod pristao je tijekom vikenda na Škardu, nenaseljeni otočić u zadarskom arhipelagu. Iskrcali su se policajci i pas Astor. Pas je zalajao, a policajci su domaćinu rekli kako znaju da je droga kod njega pa čak i gdje ju skriva. Zoran Šolaja (44) iz Koprivnice ušao je u staru napuštenu i devastiranu kuću i iz potkrovlja uzeo više najlonskih vrećica s 615,2 grama kokaina i predao ih policiji. Dragovoljna predaja će mu na sudu vjerojatno biti olakotna okolnost. U obiteljskoj kući na otoku Istu našli su 24,3 grama kokaina kod Ivana Smirčića (39), a u stanu Mateja Komača u Zadru nešto marihuane i heptanona pomiješanih s Cedevitom. Komača su prijavili za posjed, a Šolaju i Smirčića za preprodaju. Uzeli su im i novac koji su pronašli, oko 8000 kuna. Ivan Smirčić drogu je s otoka prevozio u stan Mateja Komača u Zadru te ju je tamo prepakiravao. Da su je Smirčić i Šolaja uspjeli prodati na zadarskom narko tržištu zaradili bi oko 320 tisuća kuna. Policija je posljednjih 20 dana skupljala informacije o dilerima. Svu trojicu priveli su istražnom sucu Županijskog suda u Zadru u nedjelju poslijepodne. Sudac je u istražnom centru zadržao Smirčića, a ostale pustio da se brane sa slobode.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • luka30 10.05.2010.

    Pas je zalajao? ne zablejao je..

  • HardCore 10.05.2010.

    kako mi to ponosno i nakešeno naslikavanje kre pol kile koke il kile vutre ide naqurac...ono, neš ti akcije i uspjeha...opet sitne ribe pune medije i marice, dok se velki igrači nonašalantno šeću okolo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare