To je to što me zanima!

'Diler s estrade' je dobio 8 godina zbog dilanja 'trave'

Ivan Varga je osuđen za krijumčarenje tri tone marihuane iz Nizozemske u Veliku Britaniju od 2003. do 2005. godine. Optuženo je 22 ljudi...
Vidi originalni članak

Ivana Vargu su na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćnom odlukom osudili na osam godina zatvora. Terete ga za krijumčarenje tri tone marihuane iz Nizozemske u Veliku Britaniju u razdoblju od 2003. do 2005. godine. Optuženo je 22 ljudi u akciji, a četvoricu su osudili. Vargi će sud oduzeti i oko 1,7 milijuna kuna novca te imovinu u vrijednosti od 5,5 milijuna kuna. Andreja Strunjaka, devetooptuženog, osudili su na dvije godine i osam mjeseci. Dragutin Zajec i Viktor Mrvalj su dobili po 2,5 godine zatvora. Sudili su im u razdvojenim postupcima, a Vargu su osudili i zbog znatne količine kriminalnih aktivnosti kroz dugi period vremena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • udar 30.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • SkullCrusher 30.06.2010.

    Ma dok je god KraDeZe na vlasti nista od legalizacije, cak niti dekriminalizacije, treba jos pokrast gradane i drzavu, nije njima u interesu da nama bude bolje, nego njihovim debelo potkozenim straznjicama. Pa mogli bi imat cjelogodisnji turizam u svim krajevima hrvatske, a na jadranu tijekom ljeta necu ni govoritit, nizozemci vrte masnu lovu na travci i to sasvim legalno jer im politicari nisu toliko korumpirani i zauzeti gradnjom kuli od karata i mazanja oci javnosti, a nasima nemoze doc do glave od debelih motki koje im vire iz pozadine.

  • stari mudrac 30.06.2010.

    sad rubelj nema konkurenciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare