To je to što me zanima!

Dileru u Zagrebu zaplijenili 2 kile amfetamina i 1000 tableta

Zagrebačka policija prijavila je u petak 31-godišnjaka, osumnjičenik je uhićen u srijedu navečer u Ulici Vice Vukova nakon što su policajci posumnjali u njegovo protupravno ponašanje
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija prijavila je u petak 31-godišnjaka kod kojeg je pronađeno nešto više od dva kilograma amfetamina i preko tisuću tableta MDMA namijenjenih daljnjoj prodaji.

POZLILO MU TIJEKOM UHIĆENJA Umro nakon policijske akcije u Zaprešiću; Mama: Nije progutao drogu, pa donirali smo organe

Osumnjičenik je uhićen u srijedu navečer u Ulici Vice Vukova nakon što su policajci posumnjali u njegovo protupravno ponašanje.

NOSILA KOKAIN I MARIHUANU Panamske vlasti uhvatile su mačku na djelu: Pokušavala je prokrijumčariti drogu u zatvor

Navode da im je potom iz ruksaka "dragovoljno izručio paket ispunjen s 1921 grama amfetamina, vrećicu sa 20 grama amfetamina i 1013 komada tableta MDMA".

UHITILI DILERA Pretražili su dom Splićaninu pa pronašli marihuanu, kokain, digitalnu vagu i lovačku pušku

Pretragom njegovog stana u Velikoj Gorici policajci su pronašli još 146 grama amfetamina, 0,8 grama marihuane i digitalnu vagu.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • najiram 10 25.04.2021.

    prijatelju greška  u  koracima..trebao  si  nabaviti  makroa  u  policiji  i  na  sudu...i  trguj  koliko  hoćeš  ali  njima  moraš  dati  pinku...i  nikom  ništa...to  svi  dileri  znaju...kako  bi  inaće  droga  se  našla  na ulicama  kafižima  tulumima...raznim  sporskim  događanjima  na  antiflašističkim  skupovima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare