To je to što me zanima!

Dinamo: Mamići su se odlučili vratiti zbog mira u momčadi

Cijela momčad, stručni stožer, nogometna škola i svi zaposlenici čvrsto stoje iza naših kolega i potpuno smo uvjereni kako će dokazati nevinost, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Nakon što je Uskok u subotu zatražio da im se odredi istražni zatvor, braća Zdravko i Zoran Mamić ipak su se odlučili vratiti u Hrvatsku prije nedjelje. Na granici ih je zaustavila policija, te su privedeni na ispitivanje. 

O cijelom slučaju javnosti se priopćenjem obratio GNK Dinamo koje prenosimo u cijelosti: 

- Nakon što su izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić od svojih odvjetnika doznali da je USKOK za njih zatražio istražni zatvor, a radi mira momčadi i kluba, odlučili su se neodložno na povratak u RH kako bi odmah, surađujući s vršiteljima istrage, odgovorili na sva pitanja s ciljem dokazivanja svoje nevinosti.

Zaustavljeni su na granici i privedeni od strane hrvatske policije, a s njima su njihovi odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović.

Želimo naglasiti kako cijela momčad, stručni stožer, nogometna škola i svi zaposlenici čvrsto stoje iza naših kolega i potpuno smo uvjereni kako će dokazati svoju nevinost - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • registar 23 05.07.2015.

    Bar se braća vole što je rijetko u hrvatskom narodu.

  • zmaajo 04.07.2015.

    :)))))))) mamici su se odlucili vratiti jer su shvatili da su svakako popušili :))))))

  • kormilar 04.07.2015.

    Prvo su Mamići odlučili ostati u Sloveniji, a kasnije su se ipak odlučili staviti na raspolaganje hrvatskoj policiji. Znači, o braći Mamić ovisi kako će se stvari dalje odvijati! Jadna državo Hrvatska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare