To je to što me zanima!

Dinamovci pozivaju ljude da glasaju za Ivu Sanadera

Ni u Dinamu ni u HDZ-u, tvrde, ne znaju tko je naručio oglas "HDZ u srcu" i zašto. Nogometaši Zadra su na travnjak istrčali u šuškavcima HDZ-a
Vidi originalni članak

Pozivamo sve ljubitelje sporta i navijače NK Dinamo Zagreb da na predstojećim izborima podrže liste dr. Ive Sanadera i da glasuju za HDZ - piše na oglasu “HDZ u srcu”. Ovaj poziv potpisima su podržali predsjednik kluba Mirko Barišić, izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, trener Branko Ivanković i svih 22 igrača “plavih”. Međutim, u NK Dinamo tvrde da nemaju pojma o oglasu koji je danas izašao u našim novinama i da ga oni nisu naručili.
- Ne znamo za takav oglas - kaže glasnogovornik kluba Neven Cvijanović. Isti odgovor dobili smo i u HDZ-u. Čini se da dinamovci nisu jedini koji vole HDZ. Nogometaši Zadra u subotu su na travnjak, uoči susreta s Cibalijom, istrčali u šuškavcima HDZ-a.
- Dečki su to sami htjeli, većina ih je u HDZ-u - rekao je Reno Sinovčić. Zorislav Srebrić iz HNS-a smatra da, iako je politika na stadionu zabranjena, ovakvi potezi nikoga ne vrijeđaju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • user_682 12.11.2007.

    OPROSTITE, MISLIM DA NETKO IMA MOJ NADIMAK. ZAR JE SANADER HAJDUKOVAC? NISAM ZNALA...

  • lobotomix 12.11.2007.

    di ste bbb? kaj sad nemate ništa za reći? ili će i potpis bbb-ovaca za hdz osvanuti uskoro.

  • user_2215 12.11.2007.

    budale glupe... za sanadera? a on svu lovu i srce daje za hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare