To je to što me zanima!

Dinu Drpića morali vezati lisicama i izvlačiti iz auta

Nakon što su ga policajci zaustavili jer je pričao na mobitel dok je vozio, nogometaš je vrijeđao policajce psujući im majke te su ga morali vezati
Vidi originalni članak

Nogometaš Dinama Dino Drpić (27) je u subotu oko 15.30 sati svojim Smartom vozio Šetinskim dolom u Zagrebu. Nakon što su ga policajci zaustavili jer je u vožnji pričao na mobitel, odbio je postupiti prema njihovim zapovijedima. Osim toga, bio je drzak i vrijeđao policajce. Stoga su ga uhitili, vezali i priveli na prekršajnu obradu. Nakon obrade prepratili su ga prekršajnom sucu. On ga je navodno novčano kaznio i pustio. Oko 18 sati u PP Centar došao je i Zdravko Mamić, Izvršni dopredsjednik kluba.
- Kao odgovorna osoba otišao sam vidjeti što je s moojim djelatnikom. Nisam pokušao urgirati. Zakon je za sve isti, rekao je Zdravko Mamić. Našalili smo se s novim načelnikom PU zagrebačke, Šibenčaninom Brankom Peranom, i pitali ga jesu li to policajci priveli Drpića kako bi olakšali pobjedu njegovoj momčadi. Nasmijao se i rekao:
- Ma ne, on je priveden kao i svaki drugi građanin koji ne poštuje zakon. On kod nas nije imao niti će imati nikakav poseban tretman.
Drpić je oko 20 sati prepraćen pred prekršajnog suca, te je pušten nakon što mu je određena novčana kazna. U policiji kažu kako je riječ o redovitom postupku koji se provodi u slučaju počinjenoga prekršaja.



DUŽAN GOTOVO 800 TISUĆA KUNA?
Dinamovac navodno nije platio oko 760.000 kuna poreza, na što su mu se stigle i kamate od oko 15.000 kuna. Dinu Drpića (27) tako Hrvatska “goni” zbog 774.219 kuna neplaćenog poreza na dobit, PDV-a i drugog stupa mirovinskog osiguranja. Supruga Nives zna da imaju poreza za platiti, ali sumnja da je toliko visok. Uhićenje Drpića nema veze s tim dugom.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • kekica 19.10.2008.

    Kretena treba kazniti novčano i u klubu

  • fratello 19.10.2008.

    Nije puska skupa i da je milijun dolara .

  • crespo1607 19.10.2008.

    bolje da nije pokazivao guzicu na poljudu???sad ce mu je ovi u zatvoru razvaliti.haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare