To je to što me zanima!

Dioki dobio ponudu investitora koji se interesira za ulaganje

U priopćenju iz Diokija ne navode se nikakve druge pojedinosti ni o kojem je točno investitoru riječ niti u kojem bi se dijelu proizvodnja u tvrtki mogla pokrenuti
Vidi originalni članak

Tvrtka Dioki izvijestila je preko Zagrebačke burze da je dobila ponudu jednog strateškog investitora, koji je zainteresiran  za ulaganje i restrukturiranje Dioki grupe. Ponudu razmatraju samo društvo, vjerovnici i relevantne institucije, javlja HRT. U priopćenju iz Diokija ne navode se nikakve druge pojedinosti ni o kojem je investitoru riječ niti u kojem bi se dijelu proizvodnja mogla pokrenuti. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Capafiori 23.07.2012.

    Niti u jednom trenutku nisam posumnjala da bi rješenje Diokija moglo ispasti drugačije. Nekome je Dioki jaaaaaaaaaaaaako važan. Što god da se krilo iza dobivene ponude investitora, ukoliko to garantira zapošljavanje i redovnu isplatu plaća, a ne trenutno iskorištavanje bonusa i pokušaj nove pljačke državne blagajne, neka se investira i ulaže.

  • Stara_1 19.07.2012.

    investitor?- to su oni koji u kratkom vremenu uniste i ono malo sto smo imali.gdje su inv. koji su prosirili proizvodnju, dogradili objekte i zaposlili jos ljudi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare