To je to što me zanima!

Dioki zatvorio dio postrojenja, bez posla ostalo 300 radnika

Ako Dioki uspješno završi pregovore s mogućim strateškim partnerom proizvodnja u postrojenju PJ EPSIK bi bila pokrenuta tijekom 2014. godine, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Uprava Diokija donijela je u četvrtak odluku o zatvaranju nekoliko postrojenja. Tako se zatvaranju postrojenja  PJ Etilen, PJ Polietilen, PJ Kemikalije, te dio energetskih modula i pratećih poslovnih funkcija vezanih uz navedena postrojenja. Navedena odluka donesena je nakon jednogodišnje obustave proizvodnje, piše Poslovni dnevnik. 

Uprava je donijela i odluku o zatvaranju postrojenja PJ EPSIK i dijela energetskih modula, koji su vezani uz to postrojenje. Obrazloženo je kako rad postrojenja već duže obustavljen zbog poteškoća u poslovanju društva, te nemogućnosti financiranja potrebnih obrtnih sredstava. Ako Dioki uspješno završi pregovore s mogućim strateškim partnerom proizvodnja u PJ EPSIK bi bila pokrenuta tijekom  2014. godine, piše u priopćenju u kojem se dodaje da će se za zaposlenike pobrinuti sukladno zakonskim propisima i obvezama koje proizlaze iz Kolektivnog ugovora.

Radi se o svim pogonima u Zagrebu, gdje je radilo od 260 do 300 radnika.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • DuroSafundzic 27.10.2012.

    pa,skoro nece ,,,,,,,,pitanje je koliko,,,ce mir jos trajati,,,,,,,polako ali lagano gasi se sve izgleda da treba sijesti na dno no hr se priblizava ,,,,,,a snovi eu,,,,i kud bas ta 13 g,,,,,,sretna ili nesretna ,,,,hrvate,,,,naime haos bi mogao poceti na ljeto ,,,,,,kad saznaju ,,,da nisu ispunjeni uvijeti za eu,,,,,,,,,,,definicija obecanja,,,,,,,,,,,,,je ludom,a mudrom radovanje,,,,,no milenko jos nije svatio,,,,,,,use i svoje kljuse,,,,,,,svi su bili na tronu kako tako,,,,,,,bilo je i para,,a sada,,,,,,sta kad zapocne haos ,,,,,,,kako bas Milenka da to zadesi,,,,,,,,,,,,,kakva buducnost hrvata,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zemlja zla,,,,i nevrijednosti,,,,,,Milenko moj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • ErinBrokolić 20.10.2012.

    Super,sad će otvorit novu firmu samo pod drugim imenom a radnike tko j...-baš me zanima jel ti idioti idu u crkvu i na ispovijed i jel tamo kažu"Oče ,sagriješio sam,vozim skupi auto,nosim dizajnersku odjeću i idem na skupa ljetovanja i skijanja ali ne plaćam svoje radnike..."-Bog prašta i izmoli 5 Očenaša i Zdravo Marija a sad se pokaj..."-imaju li ti ljudi savjest i obraz?!

  • winterlady 20.10.2012.

    eto na burzi vece brojke nezaposlenih,hoce li se u ovoj drzavi ista pokrenut?

Komentiraj...
Vidi sve komentare