To je to što me zanima!

Direktor pauka u Brelima nezakonito je 'dizao' aute

Policija je uhitila direktora pauk službe u Brelima. Nije imao odobrenje policije za to, ali je to ipak činio i naplaćivao. Priveli su ga istražnom sucu
Vidi originalni članak

Direktor pauk-službe u Brelima osumnjičen je da je bez odgovarajućega policijskog odobrenja premještao vozila i ta premještanja nezakonito naplaćivao, Makarska policija ga je kazneno prijavila za zloporabu položaja i ovlasti. Splitsko-dalmatinska Policijska uprava danas je izvijestila da je istražnome sucu priveden D.A. (39), direktor poduzeća koje ima suglasnost za premještanje vozila koja ugrožavaju prometnu sigurnost u općini Brelima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • krizbaher 22.07.2009.

    Da, i još jedna stvar! Što se tiče tih \"euro zemalja\" koje spominješ i za koje tvrdiš kako samo kaznu napišu; probaj u nekoj od njih, npr. Italiji, parkirati auto kao što parkiraju hrpe vozača kod nas, pa ćeš vidjeti imaju li oni pauk-službu! A budi siguran da ćeš platiti malo veću svotu nego kod nas, ako želiš natrag svoj automobil!

  • krizbaher 22.07.2009.

    @Mlatimudan, daj nemoj lupetati bez veze! Policija neka napiše kaznu nekome tko automobil parkira na tramvajsku ili recimo željezničku prugu, pa nek auto tako ostane dok se \"inteligentni\" vlasnik ne odluči vratiti!? Pojedini moroni automobile parkiraju na nevjerojatnim mjestima i na nevjerojatne način, tako da često ometaju ili potpuno blokiraju cijeli promet, a ti bi im samo napisao kaznu i ostavio ih tamo? Do kada? Pitam se bi li tako govorio da ti neki pametnjaković parkira ispred tvoje garaže na način da ne možeš izaći van onda kada želiš ili hitno moraš autom nekamo otići...Ne, tada bi pljuvao po policiji koja mu je napisala kaznu, ali ga nije uklonila. Služba za izmještanje vozila je potreba i treba ju imati svaki veći grad, a druga je stvar što si lokalni \"šerifi\" u pojedinim gradovima dozvoljavaju raditi stvari koje ne smiju...Nemoj pričati o otuđivanju, krađi i nezakonitim djelima, ako nisi pročitao barem osnove Kaznenog zakona.

  • mlatimudan 22.07.2009.

    Ali pauk i inače to ne radi nezakonito?Koji mu je vlasnik dozvolija da mu digne auto?Zar uzimanje imovine bez pristanka vlasnika nije otuđivanj tj. nezakonito dijelo?Lopovi.Neka policija napiše kaznu za nepropisno parkirano vozilo isto ka i u drugim euro zemljama a ne da nam neki kreten digne (čitaj ukrade) auto kad mu se digne neka stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare