To je to što me zanima!

Direktor Zračne luke radi i za srpskog poduzetnika

Osim što ga to dovodi u sukob interesa, Tonči Peović navodno koristi i službeni mobitel koji mu plaća Zračna luka Zagreb za poslove Star Leta
Vidi originalni članak

Jedini kontakt broj slovenske zrakoplovne tvrtke Star let je službeni broj mobitela direktora Zračne luke Zagreb - Tončija Peovića. Naveli su ga kao zakonskog zastupnika privatne tvrtke za prijevoz tereta. Zračna luka Zagreb je u većinskom vlasništvu države, a uz oko 17.000 kuna Peovićeve plaće, oni plaćaju i račune za njegov mobitel. Većinski vlasnik Star leta je grupacija Spectator iz Hrvatske. Manji udio Star leta nalazi se u rukama Marka Miškovića, sina srpskog tajkuna. Vlasnik Spectatora je Goran Crnčević, koji Peovića poznaje iz Nadzornog odbora svoje A štedne banke malog poduzetništva.
- Obzirom na obiteljske i prijateljske odnose sa suosnivačem iz Hrvatske, za isto nije tražio niti dobio ikakvu naknadu - priopćila je Lidija C. Martinek iz Zračne luke Zagreb.
Kaže da sukoba interesa nije moglo biti jer Star let nije prometovao u Hrvatskoj te da je njezin šef koristio broj slovenske telefonske mreže. Tvrdi da je ta tvrtka osnovana 2007., a da je prestala s letovima 2008.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ray Barone 04.02.2010.

    Opet neka muljaža da se izvuče državni novac...trebalo bi to malo detaljnije istražiti...

  • Markzg 02.02.2010.

    Eh sad su je**li ježa u leđa oni koji rade u Pleso aerodrom... Kako je taj hercegovac oštetio zračnu luku Dubrovnik tako će isto njesra napravit i ovdje. A Croatia airlines moram napomenut nije loša firma, kako neki ovdje navode......možda isfrustrirana sjuardesa koju su šutnuli na liniju zagreb-zadar-pula :p?

  • dusansk 01.02.2010.

    Zasto je važno naglasiti nešto srpsko u svakoj mogućoj situaciji.....skretanje sa glavnog problema....

Komentiraj...
Vidi sve komentare