To je to što me zanima!

Direktorica si dala plaće, a nema novca za radnike

Ksenija Vrebec sebi isplaćuje plaće odjednom, a radnicima u dva dijela. Vrebec kaže da tako lakše skupi novac za plaće za koje treba 270.000 kn
Vidi originalni članak

Ksenija Vrebec, direktorica tvrtke Gradska groblja Viktorovac Sisak sebi isplaćuje plaće odjednom, a radnicima u dva dijela. Osim toga plaće radnika za listopad su upitne jer tvrtka nema novaca za njihovo podmirenje, piše Jutarnji list. Radnici optužuju direktoricu da je sebi isplatila cijelu plaću, a na dan kada su radnici dobili akontacije je dostavila gradonačelniku Sisak 'zahtjev za isplatu financijskih sredstava iz proračuna grada' kako bi se osigurao novac i za drugi dio plaća radnika. Direktorica kaže da radnicima isplaćuje plaću u dva dijela jer tako lakše skupi novac za plaće. Dodaje da tvrtka na računu sada ima 25.000 kuna, a za plaće radnika treba 270.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • TESSA_1 19.11.2009.

    A hebi ga ona je ipak direktorica i u ovoj deželi se može kako se hoće demokracija demokracija!

  • kulenica 19.11.2009.

    a jadna joj crna duša

  • aura 19.11.2009.

    brangelina, ovo na slici je upravna zgrada, a ne njena kuća. Inače mislim da bi i ona trebala dijeliti probleme sa svojim radnicima, a ne sebi uzimati privilegiju da si isplaćuje cijelu plaću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare