To je to što me zanima!

Direktorima javnih tvrtka Vlada će povećati plaće

Još uvijek se ne zna točna visina predloženih plaća za direktore u javnim i državnim tvrtkama, a navodno bi bile veće za sedam platnih razreda
Vidi originalni članak

Prema najavi savjetnika premijerke, Željka Lovrinčevića, razmatra se o povećanju plaća direktorima javnih tvrtki. Vlada će i standardizirati menadžerske ugovore u javnim poduzećima i uvesti unificirana pravila igre, piše Večernji list. Još se ne zna točna visina predloženih plaća za direktore u javnim i državnim tvrtkama, no navodno je riječ o sedam platnih razreda. Plaće bile više nego sada, ali ipak niže nego u privatnom sektoru. Prema njima su veće plaće nužne jer se tako želi dovesti stručan kadar, koji će se birati na natječaju. Plaće bi bile fiksne, ali će se od šefova tvrtka tražiti da odgovorno vode firmu i da iza sebe imaju rezultat.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vanbračna kći 16.03.2010.

    Umijeće bande na vlasti, u pljačkama, sastoji se u tome da se s guske očerupa što više perja uz što manje gakanja. Ovaj narod ako nema hrabrosti ustati za svoja prava onda zaslužuje ovakvu vlast.

  • bre 16.03.2010.

    Pa ovo više nije država tragedije nego komedije. ovo je za nepovjerovati. čak sam dvaput pogledal jel možda nije prvi april. Kad je bal nek je MASKENBAL.

  • hogar0071 16.03.2010.

    Da, uz strucnost(nije pretjerano bitna) treba priloziti stranacku knjizicu i popis poznanstava. SRAMOTA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare