To je to što me zanima!

Dirljiv prizor: Žrtva tornada je našla svog psa usred intervjua

Mislila sam da mi je Gospodin odgovorio na samo jednu želju, ali On mi je ispunio obje. Zamolila sam ga da nas oboje spasi, kazala je suznih očiju gospođa Garcia...
Vidi originalni članak

Snažan tornado poharao je u ponedjeljak američku državu Oklahomu te je odnio 91 život. Među stradalima je i dvadesetoro djece, no strahuje se da to nažalost neće biti konačan broj žrtava.

Naime, spasioci još uvijek izvlače nesretne ljude ispod ruševina, a situacija je osobito teška u predgrađu Oklahoma Cityja jer je područje gotovo u potpunosti sravnjeno sa zemljom te je nekim dijelovima izuzetno teško pristupiti.

Na teren su izašle i brojne televizijske ekipe, a ona CBS-ova je imala sreću i zabilježila dirljiv trenutak. 

Dok je novinarka razgovarala s Barbarom Garcijom, sirotom i izranjavanom gospođom koja je jedva preživjela tu strahotu, kolegica Megan je uočila njezinog psića zarobljenog ispod ruševina.

- Mislila sam da mi je Gospodin odgovorio na samo jednu želju, ali mi je ispunio obje. Zamolila sam ga da oboje preživimo, i psić i ja - kazala je suznih očiju gospođa Garcia, kojoj je tornado istrgnuo ljubimca iz ruku dok im se kuća doslovno rušila na glavu.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • beby13 22.05.2013.

    jadnik mali

  • buba62 22.05.2013.

    meni suze krenule,mogu zamisliti kako joj je..sve se da ponovno izgraditi,popraviti,kupiti..ali život ne...poučno..

  • trimačka 22.05.2013.

    Neka im je sa srećom i nadam se da je najgore iza njih, živi su i zajedno. A svi vi koji pljujete po osobama koje vole svoje kućne ljubimce, voljeti životinje ne isključuje voljeti ljude, dapače, ako je netko empatičan, suosjećat će i s ljudima i sa životinjama. Nedostatak empatije je, po mom mišljenju, jedna od najvećih boljki društva. Danas se zna da je upravo jedan od prvih znakova psihopatologije mučenje životinja i nedostatak empatije prema njima. Osim toga, kakvo je zlo radovati se što je jedna žena našla svog kućnog ljubimca i prijetelja živog nakon takve traume? Na koji način to obezvređuje tragediju ljudi koji su izgubili svoje dijete, druge članove obitelji ili prijatelje? Suosjećam i s jednima i s drugima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare