To je to što me zanima!

Diskusija: Biste li vi uzeli botox da 'ispeglate' lice?

Posreći li vam se botoksacija, lice će vam biti poput "dečje guze", no imate li peh, lice će vam se ukočiti i nećete se moći ni nasmijati...
Vidi originalni članak

Biste li si ga ubrizgali? To je pitanje pred kojim zdvaja zaprepašćujuće velika masa ljudi. Botoksirati se ili ne? Odluka nije laka, dobici nisu mali, gubici mogu biti još veći. Posreći li vam se botoksacija, lice će vam biti poput "dečje guze" - glatko, zategnuto i svježe kao jutarnja rosa. No imate li peh, postat ćete nalik na vječnu kopiju Bustera Keatona, američkoga glumca iz epohe nijemog filma koji je stekao svjetsku slavu licem koje ni u ekstremnim situacijama nije davalo znakova života. Dojam je da je neuspjelih slučajeva, tzv. žrtava botoksacije, više, jer su sve žrtve upadljivo vidljive, dok se na uspješnima to ne vidi. Oni jednostavno izgledaju zategnuto i svježe, a nikome na licu ne piše "ovdje su ubrizgani galoni botoxa".
I što sad učiniti, suočivši se s takvom dilemom? Ići na sve ili ništa?

Idi na 24sata

Komentari 15

  • miroljubiv 04.04.2009.

    nema ništa ružnije kad je netko ispeglan iznutra,izvana i u novčaniku.doktori ubojice dobro zarađuju i nikome ništa.

  • mistery 04.04.2009.

    ja bi rade novac u protuvrijednosti botoxa

  • Brat od rođe1 03.04.2009.

    pametnije bi bilo da se postavi pitanje zašto oni kojima je potreban medecinski BOTOX nemogu dobit.osobno poznam osobu koja bi ga trebala dobit svaka tri mjeseca.međutim dobivaga sa po 4,5,6 pa i više mjeseci razmaka.od zadnje primljene doze sad je već na isteku 8smi mjesec i nikom ništa.prije mjesec i pol dana dobiven je termin u bolnici ali na dan kad je trebalo ići u bolnicu stigao je telefonski poziv da se ne dolazi jer BOTOX neme i tako je i dan danas.gospodo hrvati i tako vam reforma gospodina milinovica postiže uspjeh onom kome treba nedaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare