To je to što me zanima!

Diskusija: Biste li zbog ljubavi otišli na dijetu?

Zaljubili ste se u ženu kojoj recimo, nije dosta što imate auto, stan, jer ona baš želi da imate i tijelo Apolona. Biste li zato otišli na torturu teretane?
Vidi originalni članak

Recimo, zaljubite se u ženu kojoj nije dosta to što imate luksuzan auto, dva stančića, parket jasen-konjak (pouzdan znak visokog stila) nego ona baš kao za vraga hoće vretenasto tijelo i pločice u predjelu abdomena. A vi ste debeljko. Simpatičan, ali debeljko, kojega svi zafrkavaju. I što sad? Odreći se ljubavi, koja dolazi tako rijetko u životu, ili otići do prve teretane i onda stenjati, izdisati, ispuštati dušu - imajući, opet, u glavi snažan doping - vaš sveti cilj, ili se prepustiti letargiji.
Uopće, ovo se pitanje svodi na jedno drugo: Imate li snage i volje da se promijenite zbog voljene osobe. Nekima, npr, nije dovoljno ni što žena kuha kao Karapandža - oni žele i tijelo boginje Afrodite. I gdje naći vremena i volje za sve te avanture. Karakteri su, čini se, najkonstantnija stvar na svijetu. No, kako god bilo, biste li postali Rambo zbog toga jer je to impuls vašeg srca?

Idi na 24sata

Komentari 24

  • atika 05.02.2010.

    Ma zaljubljenost je sama po sebi dijeta! Samo misliš o njoj ili njemu i ne jede ti se!

  • 03.02.2010.

    vidim ima dosta umišljenih ovdje....... ja imam oko 100 kg na 185 cm i svima je to ok oko mene.... nebi smršavio ni za ništa.... ni zbog ljubavi ni zbog ničega ... osim da sam jako debeo i da mi to smeta za zdravlje

  • plavuša13 02.02.2010.

    Bih kako da ne!!!Ali iz ljubavi prema sebi i prema zdravlju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare