To je to što me zanima!

Diskusija: Da ste premijer, kako biste štedjeli u krizi?

Premijer tijekom krize štedi na božićnicama, plaće zamrzava. U isto vrijeme gradi Pelješki most i kupuje oklopna vozila. Kako biste vi rješili krizu?
Vidi originalni članak

Premijer Sanader napravio je niz poteza kako bi izdražali financijsku krizu koja nas je zahvatila. A jesu li oni dobri ili loši, pokazat će vrijeme. Najavio je zamrzavanje plaća, ukidanje božićnih darova, a bez božićnice će izgleda ostati oni kojima je ona najpotrebnija - umirovljenici. U isto vrijeme, premijer nastavlja s gradnjom Pelješkog mosta, Vlada je kupila za 68 milijuna eura oklopna vozila... Riječi 'recesija' i 'štednja' čuju se na svakom uglu jer građani strahuju da će im banke sjesti na plaće, a da će tvrtke u kojima rade dijeliti otkaze. Zar je baš sada potrebna gradnja Pelješkog mosta? Mislite li da je rješenje u stagniranju plaća, ukidanju božićnica? Da ste vi kojim slučajem premijer, kako biste riješili gospodarske probleme? Biste li dopustili da se opet sve prelomi na onima koji imaju najmanje?

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_18418 26.11.2008.

    jednostavno bez stezanja remena,većzaraditi plaču. Uvesti plačanje svih djelatnika sa plačama iz proračuna---prema satima efektivnog rada,! Vidjet češ da 50% plača neće biti potrbno isplatiti.

  • ivobajo 24.11.2008.

    prvo bi pogledao sebe gdje trosim pa bi pokušao to primjenit na drugima jer naprimjer sa javnim prijevozom se isto moze doći do Dubrovnika i ima autobusna veza do Venecije.U Pariz ima vlak sa spavacim kolima

  • mistery 24.11.2008.

    nek daju na uvid tajne racune pa nek si naplate gubike!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare