To je to što me zanima!

Diskusija: Dragi Ivo...Što bi poručili predsjedniku?

Što biste vi napisali "dragom Ivi"? Što očekujete od svog novog predsjednika? Dakle, Dragi Ivo, mi smo dobro... Vi slobodno nastavite dalje!
Vidi originalni članak

Nova pravednost? E, sada dr. Ivo Josipović ima mandat predsjednika Republike i priliku da se iskaže. Pokaže. Dokaže. Ili razočara. Za njega je glasalo čak 60,29 posto birača i to je svakako jak i vrlo obvezujući mandat. Što biste vi napisali "dragom Ivi"? Što očekujete od novog predsjednika? Obećao je snažnu borbu protiv korupcije,  stvaranje poretka u kojemu će rad biti nagrađivan, a lopovluk kažnjen, društvo socijalne pravde. Može li to ostvariti? Kako? Što bi konkretno trebao napraviti u dogledno vrijeme - imajući na umu njegove ovlasti, koje nisu velike, ali - ruku na srce - nisu ni male.
Ne treba, u listi želja, smetnuti s uma ni neformalnu moć predsjednika, koja će proizlaziti iz snage njegove osobnosti, iz utjecaja, iz naklonosti medija (imamo na umu Stipu Mesića, koji je bio puno jači od svojih ovlasti). Dakle, Dragi Ivo, mi smo dobro i zdravo što i tebi od sveg srca želimo... Nastavite dalje!

Idi na 24sata

Komentari 40

  • dio 11.01.2010.

    I ja sam jedna od mnogih koja je svoje povjerenje dala vama.I kada sam okruživala vaše ime,mislila sam na svog sina i svu drugu djecu koja imaju želju ići na faks a mi roditelji im nemamo mogućnosti to priuštiti.Zato vas molim,otvorite vrata budućnosti našoj djeci,neka se školuju....jer ulica ih i tako ima već jako puno.60 % NARODA DALA VAM JE GLAS I POVJERENJE,A VI GA OPRAVDAJTE.Neka ne ostane sve samo na riječima kao i do sada,krenite na djela.Ako je sada tama,vi nam dajte sunce.

  • dio 11.01.2010.

    I ja sam jedna od mnogih koja je svoje povjerenje dala vama.I kada sam okruživala vaše ime,mislila sam na svog sina i svu drugu djecu koja imaju želju ići na faks a mi roditelji im nemamo mogućnosti to priuštiti.Zato vas molim,otvorite vrata budućnosti našoj djeci,neka se školuju....jer ulica ih i tako ima već jako puno.60 % NARODA DALA VAM JE GLAS I POVJERENJE,A VI GA OPRAVDAJTE.N

  • bluesky 11.01.2010.

    Dragi Ivo,molin te pročitaj ovo štivo.Prvi ti zadatak izmjenit ustav,i zaustavit kune u hercegovački sustav.Državi drugoj njima valja polagat račune,plaćati poreze i dizati glas a ne vječito hebati nas.Korupciji otkucaj posljednji čas,za to ti i onaj fetivi desničar dade glas.Registar branitelja pod hitno otvori,pa da vidimo di se tko borio dal pod jorgan planinom mirovinu izborio.Otvori sve prašnjave ladice u kojima prijave za kriminal čuče pa da vidimo tko kakve konce sve ove godine vuče.Nadalje,želim ti puno sreće jer ti lako biti neće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare