To je to što me zanima!

Diskusija: Hoće li dugo trajati veza 'Dikolores'?

Dikan mora računati na konkurenciju muškaraca koji će opsjedati hrvatsku Avu Gardner. Ima li njiihov brod, točnije jahta, dovoljno čvrstine?
Vidi originalni članak

Možda bi mogla dogoditi im se ljubav... Dikan je Nestor, mudra starina, otmjen i bogat lik finih manira. Dolores brilijantna glumica, zvijezda blistava sjaja. On, muškarac s prošlošću. Ona, žena s budućnošću. Takva je svojedobno bila ljubav Grace Kelly i Gary Coopera. Ali, on je pred mirovinom, a ona pred zenitom karijere  - može li to opstati? Ljubav koja, kako se čini, daje novu snagu oboma, stoji pred teškim iskušenjima. Doloresin novi film ima sve izglede postati kino-uspješnicom; možda i na širem tržištu od hrvatskog, Dikan, pak, mora računati na žestoku konkurenciju muškaraca koji će opsjedati  hrvatsku Avu Gardner. Ima li njiihov ljubavni brod, točnije jahta,  dovoljno čvrstine za izdržati  nalete takovih oluja?

Idi na 24sata

Komentari 25

  • exessive 21.08.2009.

    ovisi koliko ce mediji prenapuhavat i pretjerivat. nas ne zanima, bolje za vas da mislite da neko to cita =) enjoy

  • natasacanadija 13.08.2009.

    TRAJAT CE DOK IMA VIAGRE

  • frida0231 10.08.2009.

    Pa zna se kako takve veze i pocinju i zavrsavaju... primjera koliko hocete... cemu diskutirati o tome.... ili nam je ishlapio mozak od \"krize\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare