To je to što me zanima!

Diskusija: Jeste li sumnjali da ste otac svog djeteta?

Ako dijete ima drugačije crte lica, boju kože ili boju kose - za nekoliko tisuća kuna možete se uvjeriti je li vaše. Jeste li se ikad zapitali?
Vidi originalni članak

Britanka Chantelle Stedman (15) rekla je da je otac njezine prije nekoliko tjedana rođene djevojčice Alfie Patten (13). Proglasili su ga najmlađim ocem na svijetu. No DNK analiza pokazala je da nije tako i da Alfie ipak nije postao tata. Zahvaljujući DNK analizi brojni očevi otklonili su sumnje u svoje roditeljstvo. U nekim situacijama branili su imovinu od žena koje su je se željele dočepati izvlačeći se na dijete, u nekim drugim situacijama pobjegli su od neželjene obveze. Ako dijete ima drugačije crte lica, boju kože ili boju kose - za nekoliko tisuća kuna možete se uvjeriti je li vaše. Jeste li se ikad zapitali? Ako i jeste, je li vam to uopće važno i zbog čega? Jer ste prevareni ili jer ste odjednom prestali voljeti dijete? Je li roditelj onaj koji se o djetetu brine, a ne onaj tko ga je napravio? Roditelji posvojene djece od početka znaju da nisu biološki roditelji, pa ipak djecu ne vole ništa manje nego kao da su ih sami rodili. Jeste li, možda, sumnju zakopali negdje duboko u sebi i preboljeli je? Ako ste godinama odgajali dijete kao svoje, mislite li da bi vam se promijenili osjećaji prema djetetu jer ste DNK testom saznali da ipak nije vaše?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • saloma 05.04.2009.

    ja sam u par slučajeva vidjela kod žena koje su podvalile svoju djecu drugim muškarcima da su ta djeca original svoji biološki očevi da sam shvatila da od takve prevare žena uistinu ne dobija ništa, osim ako živi sa sljepcem. meni osobno tako šta nije palo napamet nikad jer držim da je to ispod svake časti napraviti. bolje biti pošten i reći istinu pa nek on odluči hoće li odgajat to djete nego tako postupiti

  • maya0007france 26.03.2009.

    ;-)) \"blusky\" zaista si originala ;-))* !!

  • slama 26.03.2009.

    mislim da je to ipak češće nego što se misli

Komentiraj...
Vidi sve komentare