To je to što me zanima!

Diskusija: Koja zemlja vam se čini privlačna za život?

Švedska je socijalna država, a Australija ima ugodnu klimu. Mislite li da je život u nekoj drugoj državi kvalitetniji i ljepši od života u Hrvatskoj?
Vidi originalni članak

Rođeni smo u Hrvatskoj, zemlji prekrasnog krajolika. No, mnogi u njoj jedva preživljavaju, stopa nezaposlenosti je visoka i nažalost ne možemo reći da je zemlja blagostanja. Mislite li da je život u nekoj drugoj državi kvalitetniji i ljepši? Švedska je npr., socijalna država s vrlo malom stopom nezaposlenosti, ali klima nije baš ugodna. Polarne noći mogu vas bez problema baciti u depresiju. Australija, pak, ima i dobru klimu, kilometarske plaže, a uređena država pruža građanima ugodan život. U Indiji većini stanovnika novac ne znači puno, mnogo je sirotinje, ali tamo možete hraniti svoj duh i naučiti da vas male čine sretnima. Da vam se pruži prilika u kojoj biste državi voljeli živjeti?

Idi na 24sata

Komentari 32

  • rođin rođo1 15.02.2010.

    sve skandinavske zemlje....................

  • olnada 15.02.2010.

    Ne samo da mi se cini,nego ja znam-Hrvatska je MOJA ZEMLJA.Cekam da se to s penzijom rijesi,pa ja odoh kuci.Je,covjek ima novac,ali mu puno,puno toga nedostaje.Svi mi,koji smo vani,patimo za Domovinom.Nas narod je nas narod

  • fudbaler 15.02.2010.

    Ma najbolja je Bosna

Komentiraj...
Vidi sve komentare