To je to što me zanima!

Diskusija: Mislite li da ćete biti zaštićeni od BBB-a?

Policija tvrdi da su spremni za divlj 'osvetnike'. Gradonačelnik Bandić sačekat će nerede, pa će kažnjavati. Mislite li da ćete biti sigurni večeras?
Vidi originalni članak

Policija poziva sve van na ulice večeras za kada je najavljena čistka Bad Blue Boysa. Načelnik policije Marijan Tomurad tvrdi da je grad siguran i da upravo zbog prijetnji svi trebamo na ulice. Route 66, Močvara, Zvuk, Hard Rock... navijačima nije bitno jeste li muško ili žensko, samo to jeste li alternativac. Klub navijača Dinama ogradio se od ove prijetnje, no u mailu koji kruži internetom i u prijetećem grafitu pred zgradom redakcije 24sata u potpisu stoji 'BBB'. Na kraju krajeva, nije ni bitno tko hara našim ulicama, jasno je da je situacija ozbiljna. Na Veliki petak nastradao je kamerman HTV-a na okupljanju 200-tinjak navijača. Što nas čeka večeras? Idete li van? Prvi čovjek Zagreba šuti, sačekat će nerede pa će kažnjavati. Mislite li da je policija uistinu spremna suočiti se s podivljalim 'osvetnicima'?

Idi na 24sata

Komentari 22

  • entoni 23.03.2008.

    Može objašnjenje zašto ste blokirali komentatora ?

  • microdjo 22.03.2008.

    Nisam iz Zagreba,ali sam otac i moje dijete se jednog dana ne bi smjelo bojati ispodprosječno inteligentnih i zaostalih kretena,za koje čak sumnjam da su i članovi BBBa! Navijači su prije svega ljubitelji sporta,i fanovi određenog kluba,kojeg podržavaju na tekmama,a ova gamad vjerojatno ne zna niti izgovoriti riječ ¨nogomet¨ ! Možda bi oni pravi BBB trebali uvesti reda.... Ili bi se trebali policajci ponovo prekrstiti u miliciju,pa da oni krenu čistiti po gradu, nemilosrdno mlateći palicama sve koji nekome JAVNO prijete i okupljaju u nabrijane pijane gomile neandertalaca !!!!

  • Teo69 22.03.2008.

    Vrlo sam ljut zbog svih dogadaja u posljednjih nekoliko dana . Iskreno , nisam navijac niti jednog kluba u Hrvatskoj . Volio sam Dinamo i Rijeku dok se nogomet nije sveo na najobicnije nesankcionirano huligansko razmetanje . Znam da cu definitivno biti zasticen od BBB iz jednostavnog razloga sto si necu nikada vise dozvoliti da ta saka jada uz blagoslov prvog gradonacelnika u Hrvata ucini bilo sto na zao kako meni tako bilo kome clanu moje obitelji . Kao poslovni covijek , sluzbeno sam se nasao u ZG , nazalost za vrijeme neke nogometne utakmice . Kuci sam se vrati vlakom , moje vozilo na slep sluzbi a osiguravatelj se ogradjuje kao i gospodin Banditic . Nemogu se oteti dojmu da nam je takvu sudbinu odredila nasa drzava za koju smo krvarili . Zalosno i velika sramota . Da bi nam dragi bog pomogao ako vlast nije u stanju .

Komentiraj...
Vidi sve komentare