To je to što me zanima!

Diskusija: Nudi li iPhone najviše za svoju cijenu?

Apple iPhone ima niz prednosti, no i mane su mu brojne, a mišljenja oko toga je li to najbolji telefon su podijeljena. Nudi li iPhone najviše korisniku?
Vidi originalni članak

Novi iPhone4 od danas je u prodaji u domaćim dućanima. Očekuje se da će kao i prethodni model i ovaj postati pravi hit, a već su prvog dana ljudi čekali u redu da bi se domogli prvih komada. Osim dizajna i jednog od najboljih ekrana osjetljivih na dodir, kao glavnu prednost mnogi mu navodi i ukupan dojam, jer i korisnici koji ga prvi put prime lako se snalaze sa svim funkcijama. Brojne aplikacije i iTunes dućan za glazbu pretvaraju ga iz telefona u 'multimedijalni centar'. No,  svakog ljubitelja gadgeta i novotarija odmah će ohladiti paprena cijena uređaja. Istina, u tarifi ga se može kupiti već za 198 kuna sa dodatnom mjesečnom tarifom, a cijena samog uređaja je viša od 8000 kuna. Uz cijenu mu se prigovara da iako nudi brojne novitete i dalje kaska u detaljima poput podrške za Flash. Mnogi kažu da telefoni bazirani na Googleovom Android sustavu imaju niz prednosti poput otvorenosti za razne operatere, lakšu izradu aplikacija, brojne mogućnosti prilagodbe korisniku. Što vi mislite?

Idi na 24sata

Komentari 35

  • rkota 24.09.2010.

    Glupo je uspoređivati bilo koji mobitel sa IPhone-om. Iphone je Iphone ostali to pokušavaju postati.

  • Anasazi 24.09.2010.

    Kratko i jasno: NE

  • god of war 24.09.2010.

    Naravno da bnudi,ali ajmo bit realni,u americi je taj uređaj oko 300njak dolara..pa nije valjda da naši dok ga prevezu ao itd itd nabiju 700 eura trošarine..???? iPhone4 je fantastična stvar,znam jer imam iPhone3 sa OS4,i prelijep je,meni na 3Gs-u a tek sam 4 model kako sam gleda je super...preskup je kod nas i te kako je..3G je bija 7200kn kad je izaša,3Gs malo skuplji i ovaj sad poreša 8000kn granicu...ne..ja nebi tolio dao keša za mobitel,ali mob ka mob,nema mu ravnim..!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare