To je to što me zanima!

Diskusija: Strahujete li od zaraze svinjskom gripom?

Liječnici o virusu H1N1 ne znaju gotovo ništa, cjepivo još nije stiglo u Hrvatsku, a broj žrtava kao i zaraženih svinjskom gripom svakim danom raste
Vidi originalni članak

Liječnici o virusu H1N1 ne znaju gotovo ništa, cjepivo još nije stiglo u Hrvatsku, a broj žrtava kao i zaraženih svinjskom gripom - raste. Do sada je nova gripa u Hrvatskoj odnijela četiri života, a posljednja žrtva, Željko Muža (33) bio je zdrav i mlad. Strahujete li i vi od zaraze novim virusom? Broj umrlih od svinjske gripe ipak je znatno manji od broja umrlih od sezonske gripe u ranijim godinama. Cjepivo stiže tek početkom prosinca, a nadležni umiruju da na terenu ima dovoljno antivirusnih lijekova, koje će vi kojima je potreban dobiti besplatno. Hoćete li se cijepiti protiv svinjske gripe? S druge stranke poljska ministrica zdravstva Ewa Kopacz svojim istupom u parlamentu postala je heroina, a za svoje sugrađane nije naručila cjepivo jer sumnja da nosi više štete nego koristi, a obrušila se i na pohlepu farmaceutskih kompanija koje kažu vrše pritisak na vlade i traže potpisivanje tajnih ugovora u kojima su mnoge odredbe protuzakonite.
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • miroljubiv 14.11.2009.

    Ima li koja časna civilna udruga koja će obraniti čast savjesnih građana i masno naplatiti ovu namjernu histeriju i vampirsko hranjenje strahom od strane svih medija koji samo ne pitaju svakog je li nabavio kutiju Tamiflua?

  • JerkoKC 14.11.2009.

    Kakvo je naše zdravstvo čovjeka mora biti strah i od obične prehlade.

  • franjo17 14.11.2009.

    Ma ljudi nece ova gripa jos dugo trajati ali nasa ce drzava propasti zbog tog cijepiva sto toliko kupuje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare