To je to što me zanima!

Divjak: Zakon o udžbenicima važan je za reformske procese

Amandman Bandićeva kluba za besplatne udžbenike Vlada je izmijenila i sada je na tragu prvobitnih namjera - da se osiguraju osnovni udžbenici, rekla je ministrica
Vidi originalni članak

Na pitanje bi li zaista dala ostavku da Zakon o udžbenicima nije izglasan, ministrica Blaženka Divjak je u petak rekla za HRT da se ona s takvim stvarima nikada ne šali. Taj je zakon važan za reformske procese, ustvrdila je.

- Amandman Bandićeva kluba za besplatne udžbenike Vlada je izmijenila i sada je na tragu prvobitnih namjera - da se osiguraju osnovni udžbenici, da se daju na raspolaganje školama, da se koriste višegodišnje i da se taj model razvije i bude održiv - rekla je Divjak.

GLASOVANJE S 81 glasom "za": Sabor je donio zakon o udžbenicima

Ministrica kaže da neće sudjelovati na javnom okupljanju "Za sigurnu školu", no dala je podršku svakom ukazivanju na potrebu za borbom protiv nasilja u školama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ina67 15.12.2018.

    Čitajući vrijeđajuće komentare o prof.Divjak , a stvarno nemam pojma, možda da nam takvi kažu kakva je kao profesorica, a vjerojatno su joj bili učenici kad tako govore o njoj.

  • 15.12.2018.

    Svaki dan-reforma, reforma, reforma...... A osim članaka po novinama nemamo ništa. Normalno bi bilo svake godine prilagođavati školstvo vremenuu u kojem živimo.

  • Australian 15.12.2018.

    Ona nije sposobna da bude ni nastavnik fizicke kulture a kamoli ministrica obrazovanja ona se treba dodatno doskolovati da bi odredivala zivot nasoj djeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare