To je to što me zanima!

'Divljak iz Travnika' bio je susjed poginule majke i kćeri

On je i prije ročišta rekao da mu je mjesto u pritvoru. O ostalom se nije izjašnjavao. Tužitelji tvrde da je imao tri promila alkohola i da je pješake pregazio na nogostupu, rekla je odvjetnica Nermina Rustempašića
Vidi originalni članak

Nermin Rustempašić (34) u petak navečer je u Novom Travniku divljajući pijan autom usmrtio Azru Hajrić (30) i njenu kćer (9). U stravičnoj nesreći još je troje djece teško ozlijeđeno. Rustempašić inače živi u Kasapovićima i bio je susjed obitelji Hajrić. Branka Praljak, Rustempašićeva dugogodišnja odvjetnica je rekla za Dnevni avaz da je njezin klijent ranije osuđivan za krađe. 

ISPOVIJEST OCA IZ NOVOG TRAVNIKA: Samo da mi sin preživi, nikad neću zaboraviti slike od te noći

Nije mogla potvrditi je li Rustempašić liječeni narkoman te je li se nedavno vratio iz inozemstva, osim što nam je rekla da mu je majka živjela i radila u Austriji i da je išao kod nje više puta. Rekla je i da je Rustempašić oženjen te da je otac jednog djeteta. 

DJEČACI SU JOŠ UVIJEK U BOLNICI Velika tuga u Travniku: Obitelj pokopala poginule majku i kćer

- Nažalost, njegova obitelj sada trpi posljedice zbog ovog nemilog događaja. Oni su sada izvrgnuti torturi zajednice - rekla je Praljak. Ona je potvrdila da je na ročištu Rustempašić tražio da ga pritvore.

- On je i prije ročišta rekao da mu je mjesto u pritvoru. O ostalom se nije izjašnjavao. Tužitelji tvrde da je imao tri promila alkohola i da je pješake pregazio na nogostupu – kaže Praljak. 

Djeca koja su ozlijeđena u prometnoj nesreći se oporavljaju u bolnici. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jack_daniels_1 12.12.2018.

    Da je na cesti ili na moru skrivio nesreću u Hr, prošao bi lišo. Pa makar i trijezan bio.

  • nori 🖖 12.12.2018.

    Bio je dobar i miran susjed

  • Kleopatra ❤ 11.12.2018.

    zašto obitelj prolazi torturu od zajednice ,pa nisu oni ništa krivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare