To je to što me zanima!

Divljak naletio na djecu na zebri u Čakovcu i pobjegao: Policija ga našla pijanog

Policija navodi da je upravljao teretnim vozilom kroz Prelog, te se na obilježenom pješačkom prijelazu nije zaustavio da bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 13:30 sati u Prelogu, na pješačkom prijelazu 68-godišnji vozač teretnim je vozilom naletio na djecu koja su prelazila cestu na pješačkom prijelazu i lakše ozlijedio jedno dijete. Nakon toga on se vozilom udaljio, ali je ubrzo pronađen. Policija navodi da je upravljao teretnim vozilom čakovečkih registarskih oznaka, kroz Prelog, Glavnom ulicom te se na obilježenom pješačkom prijelazu nije zaustavio da bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz.

U kočenju je prednjim bočnim dijelom vozila udario u stražnji bočni dio bicikla, kojeg je kao pješak guralo dijete, dok je prednjim bočnim dijelom vozila udario u prednji bočni dio bicikla, kojeg je guralo drugo dijete, također pješak. Djeca su u trenutku nesreće prelazila obilježeni pješački prijelaz te su pritom gurala bicikle.

Uslijed udara u bicikle došlo je do pada bicikla i jednog od djeteta na kolnik. Nakon prometne nesreće 65-godišnji vozač s vozilom je napustio mjesto događaja prometne nesreće te je naknadno pronađen.

Tijekom kriminalističkog istraživanja vozač je tvrdio kako je nakon nesreće konzumirao alkoholna pića, dok je alkotestiranje utvrđena kako je u trenutku pronalaska bio pod utjecajem alkohola. Privatnim vozilo ozlijeđeno dijete prevezeno je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je u nesreći lakše ozlijeđeno.

Vozač teretnog automobila sankcioniran je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 1770 eura uz izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 15 mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • liliZG2.0 12.09.2023.

    uzeli mu Bkategoriju, baš ga briga kad on ima i C

  • sjedi 12.09.2023.

    sad mu odrezati 20 godina zatvora i to odmah ga proslijediti u zatvor a ne po našem sudstvo ostaje da se brani sa slobode pa se rastegne na nekoliko godina

  • Malo štrumfam 12.09.2023.

    Da li čovjek ima 65 ili 68 godina? U članku su oba podatka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare