To je to što me zanima!

Divljao po autocesti A3, jurio 247 km/h i bježao 'Kobrama'

Srpskom državljaninu (47) zabranjeno je korištenje inozemne vozačke dozvole na području Hrvatske. Zaustavili su ga na autocesti A3 u blizini Babine Grede
Vidi originalni članak

Policijska uprava vukovarsko-srijemska jutros je priopćila kako je još u petak, na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac kod Babine Grede, policijski presretač zaustavio 47-godišnjeg državljanina Srbije koji je upravljao osobnim vozilom marke Audi, srpskih registracijskih oznaka, brzinom od 247 km/h, na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja vozila 130 km/h.

Vozač, 47-godišnji srpski državljanin, uz optužni prijedlog doveden je u Prekršajni sud u Županji, gdje je temeljem pravomoćne presude platio novčanu kaznu od 11.500 kuna, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci. Policijski glasnogovornik Luka Barunčić pojašnjava kako je razlog ovako visoke novčane kazne taj što je muškarac bježao presretaču i nije se htio zaustaviti na znake upozorenja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Čarobnjak 24.01.2012.

    tko od vas nije vozio 2 glave po auto putu ??pa sad svaki novi auto ide preko 2ookm/h to više i nije neka brzina pogotovo za mlađe ljude problem su oni koji dođu na tehnički pregled sa 300kuna u prometnoj knjižici a kočnice nerade ,,,amortizeri procurili , brisači ne rade, nema rubnjaka ,,,hoćete još,,, popucale šajbe,otpao retrovizor neradi grijanje a gume ...ohoho ma sad će ljetoo ili posudi od kolege gume i felge dok napravi tehnički to su ubojice na cesti uz koji promil..

  • ZvonimirŠarić_1 24.01.2012.

    Neka to pokuša napraviti u Americi izbušili bi ga kao konja ne radi toga što je brzo vozio već radi toga što je bježao

  • MAX 2010 23.01.2012.

    hej nekaj ne štima pa ti trkači voze okolo sa vrečama love ak mogu odmah platiti ???!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare