To je to što me zanima!

Djeca doživjela dvije prometne nesreće u tek nekoliko minuta

Glina: 'Djeca su bila vidno potresena i u šoku. Dok su neki stajali ukipljeni, drugi su počeli bježati. Uspjeli smo ih posjesti na travu i dati im malo vode', kaže čitateljica
Vidi originalni članak

Djeca su bila vidno potresena i u šoku. Dok su neki stajali ukipljeni, drugi su počeli bježati. Uspjeli smo ih posjesti na travu i dati im malo vode, rekla nam je čitateljica.

Na križanju Vukovarske i Frankopanske ulice u Glini u četvrtak oko 13.50 sati kombi Ožujskog piva oduzeo je prednost kombiju koji je prevozio školsku djecu. Pokušao je kočiti, ali se zabio u njega, a potom od jačine udara odletio na suprotnu stranu. U kombiju je bilo šestero djece iz Osnovne škole Glina od kojih je dvoje djece ozlijeđeno.

Hitna pomoć je žurila pružiti pomoć i prevozeći ozlijeđenu djecu do bolnice u Sisku okrznula se sa drugim autom. Vozač Hitne je brzo s vozačem automobila razmijenio potrebne podatke, te je Hitna odjurila u bolnicu.

Kako doznajemo, dvoje ozlijeđene djece zadobilo je lakši potres mozga, te će u naredna tri dana ostati u bolnici na promatranju.

Policija je ozljede okvalificirala kao teške, a protiv vozača kombija Ožujskog piva podnijet će kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • stjepan19688 12.10.2014.

    koliko je vozac kriv vrlo je upitno ,u globalu je to je istina,no krivci su i dalje od mjesta nesrece to su rukovodioci koji namecu vozacima nemoguci tempo,a ovi se trude to odraditi nazalost sa posljedicama,netko bi se trebao poigrati tim problemom,da se ne dogodi veca nesreca

  • miko2312 11.10.2014.

    eto kulture vozaca u hrvatskoj, ni hitnu ne propustaju

  • 123izgubljeni 11.10.2014.

    To su policajci kaj su završili medicinski fakultet. Svaka im čast. U prometu se najviše plašim dostavnih vozila s naljepnicama. Ti se uvijek nekud žure.

Komentiraj...
Vidi sve komentare