To je to što me zanima!

Djeca monstruoznih roditelja dvije godine su planirala bijeg

Djevojka (17) je pobjegla kroz prozor, pozvala policiju i spasila svojih 12-ero braće i sestara. Njih su roditelji zatočili u kući i godinama ih zlostavljali i izgladnjivali
Vidi originalni članak

Roditelje iz pakla Davida (56) i Ann Turpin (49) iz  SAD-a policija je privela u nedjelju ujutro nakon šokantnog otkrića u njihovoj kući. Došli su na poziv njihove 17-godišnje kćeri koja je to jutro pobjegla iz kuće kroz prozor kako bi spasila ostalih 12-ero braće i sestara koje su monstruozni roditelji godinama držali zatočene.

Kako je napisao CNN djevojka je svoj bijeg planirala dvije godine, a prije bijega uspjela je uzeti nekoliko fotografija kao dokaz i mobitel s kojim je nazvala policiju. Kad je stigla policija, u kući su troje djece pronašli vezano za krevet. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

Državni tužitelj Mike Hestrin na konferenciji za novinare kazao je kako su djeca pretrpjela teško emocionalno i fizičko zlostavljanje. Turpinovi su ispočetka zanemarivali svoju djecu da bi se to s godinama pretvorilo u pravo mučenje. 

MONSTRUMI ZATOČILI DJECU 'Bili su dobra kršćanska obitelj, djeca su znala Bibliju napamet'

- Lakše im je. Brinemo se za njihovo zdravlje. Sad su u dobrim rukama, ali ne znam kamo će dalje - rekao je. 

Turpinovi su osumnjičeni za zanemarivanje i zlostavljanje djece, za njihovo zatočavanje i mučenje, a oca optužuju i za seksualno zlostavljanje jedne od djevojčica. Djecu su kažnjavali vezanjem za krevet, nisu smjela čak ni na toalet. Izgladnjivali su ih, a hranu su ostavljali na njima vidljivom mjestu. 

Djeca su smjela pisati dnevnike, tako da istražitelji imaju stotine bilježnica materijala za pregledati.

 


 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Deleted user 20.01.2018.

    Vjerska posla

  • škver 19.01.2018.

    Djeca shvatila !!!

  • škver 19.01.2018.

    To su sretna djeca,znaju bibliju na izust !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare