To je to što me zanima!

Djeca poginula u požaru kuće, susjedi spasili njihove roditelje

Roditelji su odveli dječake u dnevni boravak, zapalili su vatru u peći te su išli ispred kuće očistiti snijeg. Požar su kasno primijetili te nisu uspjeli spasiti djecu
Vidi originalni članak

Dječaci (3 i 1) poginuli su u požaru koji je u nedjelju oko 17 sati buknuo u njihovoj kući u Trebinju u BiH. Blic javlja kako su roditelji odveli dječake u dnevni boravak, zapalili su vatru u peći te su otišli ispred kuće očistiti snijeg. Požar su kasno primijetili te nisu uspjeli spasiti djecu. 

Roditelje su hitno prevezli u Opću bolnicu Trebinje, a zadobili su opekotine po rukama. Susjedi su ispričali kako su im odmah priskočili u pomoć i izvukli ih iz vatre, ali djeci nije bilo spasa. Lokalna policija je izvijestila kako će više informacija biti poznato nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • misli 15.02.2012.

    sve je to bozija volja,ali je jako zalosno.nek im je bog u pomoci ,imam dijete i nemogu si to zamislit.jadni i djeca i roditelji.

  • BERETTA_92_FS 15.02.2012.

    E Svabo moj imat ces djecu jednog dana pa ces shvatiti a tebi osobno zelim da se zapalis i da te pisalinom gase sve vjerosipovjesti i sve nacionalnosti ovoga svijeta jer drugo nisi ni zasluzio. R.I.P. za djecicu

  • MarinaKaracic 14.02.2012.

    o jadna djeca i još jadniji roditelji , da ostanem bez djeteta nebi ni ja mogla više živjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare