To je to što me zanima!

Djeca prijavila učitelja da ih je neprimjereno dirao na nastavi

Ravnatelj škole nije htio davati nikakve informacije zbog zaštite djece. Istaknuo je kako je sve prijavio Centru za socijalnu skrb i ministarstvu koje tvrdi da je pokrenulo inspekcijski postupak
Vidi originalni članak

Djeca jedne škole na sjeveru Hrvatske prijavila su učitelja da ih neprimjereno dira. Roditelji djece sve su prijavili školskoj psihologinji i defektologinji, no za Potragu RTL-a tvrde da od njih nisu dobili zaštitu i podršku. 

Ravnatelj škole nije htio davati nikakve informacije zbog zaštite djece. Istaknuo je kako je sve prijavio Centru za socijalnu skrb i ministarstvu. 

Iz ministarstva obrazovanja istaknuli su da je otvoren inspekcijski postupak. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • najiram 10 05.06.2019.

    na toj snimci se ne vidi ništa drugo nego da profesor hoće dohvatiti nešto kod ućenice najvjerojatnije mobitel...kojim se igrala ućenica za vrijeme predavanja...namjestili mu...treba malo bolje ispitati što to radi ta ućenica u tom trenutku...i što radi ova koja snima...ćista namještaljka...jasno se vidi da profesor rukom poseže za nećim što ima ta ućenica a ne za njezinim tjelom...a to može biti samo mobitel....

  • abava 04.06.2019.

    I mene je učiteljica neprimjereno dirala. Šibom po rukama.

  • JaSamBog 04.06.2019.

    Ovo nije za nikakav inspekcijski nadzor nego sa policijsku istragu. Ili opet bude zataškavanja. Da nije opet "vjeroučitelj"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare