To je to što me zanima!

Djeca u Šibeniku poslužila su Ivi Josipoviću koktel

Predsjednik Josipović je u Šibeniku otvorio 50. međunarodni dječji festival. U hotelu su ga dočekala djeca koja su ga počastila s kanapeima
Vidi originalni članak

Nažalost, moja roditeljska iskustva s ovim festivalom dogodila su se samo putem televizije, kada sam sa svojom Lanom, dok je bila mala, pratio festivalska događanja. Ovaj festival dokazuje da grad koji nije New York, Berlin ni Zagreb, može organizirati nešto što je svjetska vrijednost - rekao je predsjednik Ivo Josipović koji je u Šibeniku otvorio 50. međunarodni dječji festival. Učenici šibenske Turističko-ugostiteljske škole i djeca iz vrtića dočekali su i ugostili pokrovitelja Festivala u hotelu 'Jadran' na šibenskoj rivi, gdje su ga kao mali kuhari i konobari poslužili jelom i pićem. Predsjednik je kušao kanapee i popio bezalkoholni koktel što su ih izradila djeca. 
- Ovakav festival, s ovoliko djece i sudionika iz cijelog svijeta, na ponos je i diku i Hrvatskoj i Šibeniku. Festival je djeco vaš! Prepuštamo binu djeci, prepuštamo je glumcima, prepuštamo cijeli grad našim malim prijateljima. Hvala vam što ste tu, hvala vam što ste mi omogući da budem večeras s vama - rekao je Josipović proglasivši festival otvorenim, te je zajedno sa Šibenčanima i njihovim mališanima pogledao predstavu 'Buratino' redateljice Nine Kleflin. Bilo je najava kako bi festival mogle pratiti i kćeri Baracka Obame. No one se u Šibeniku nisu pojavile.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nema me 20.06.2010.

    PA on je antialkoholicar on samo LIZE.

  • hrvatica2 20.06.2010.

    Mora da im je zapjevao : mi smo pioniri maleni.. i kak to vec ide...Hvala Bogu nisam bila pionir!

  • drug Tito_1 20.06.2010.

    Vidi... taj se slika ko Tito s Pionirima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare