To je to što me zanima!

Djeca u Velikoj Gorici dobila su novo igralište od 100.000 kuna

Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić kaže kako Grad godišnje ulaže oko 300.000 kuna u obnovu i izgradnju igrališta u gradu i okolici, kojih je više od 50
Vidi originalni članak

Obnovljeno igralište u Velikoj Gorici otvoreno je u Konzumovoj akciji ‘Vratimo djecu na igrališta’. Projekt je već omogućio obnovu i izgradnju 20 igrališta u cijeloj Hrvatskoj, a samo u ovo uloženo je oko 100.000 kuna. Grad je dodijelio prostor za izgradnju novih sprava, a postavili su i posebnu spravu za djecu s posebnim potrebama. Cijelo igralište je u potpunosti hrvatski proizvod. U Konzumu ističu kako je cilj otvoriti još 15 igrališta u gradovima diljem Hrvatske.

Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić kaže kako Grad godišnje ulaže oko 300.000 kuna u obnovu i izgradnju igrališta u gradu i okolici, kojih je više od pedeset.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ĐurđaQuasar 21.09.2011.

    Sve je ovo super al dajte zasadite zelenila po Gorici jer se ne moze po ljeti do navecer uopce izac da te sunce ne opizdi u glavu.Nigdje mrtvog hlada,a ni po parkicima.Da ima hlada odma bi i vise djece bilo po igralistima i ljudi po ulicama,npr.katastrofa je prosetati 10 min samo od hribara i onih ulica, do galzenice,oni koji zive u gorici znaju o cemu pricam.Samo asfalt,fuj.

  • tajnamoja 21.09.2011.

    Lijepo od Konzuma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare