To je to što me zanima!

Dječačić kojeg su izvadili iz trudnice preminuo je u bolnici

Skoro dva mjeseca dječačić Jardiel Lopez borio se za život u bolnici u Chicagu. Njega su Clarisa Figueroa i njena kći izvadile iz utrobe Marlen Ochoe Lopez nakon što su ubili djevojku u devetom mjesecu trudnoće
Vidi originalni članak

Dječačić Jardiel Lopez, koji je nasilno izvađen iz majčine utrobe nakon što je ona brutalno ubijena, preminuo je u bolnici nakon gotovo dva mjeseca borbe za život. 

Bio je na aparatima za disanje od 30. travnja, kad su ga Clarisa Figueroa i njena kći Desiree izrezali iz utrobe Marlen Ochoe Lopez (19). Ona je bila u devetom mjesecu trudnoće, a namamile su je Facebook oglasom o poklanjanju odjeće, piše Daily Mail.

Marlen su zadavili, a potom su kuhinjskim nožem izrezali dijete i pretvarali se da je njihovo, dok DNK analiza nije potvrdila suprotno.

LICE MONSTRUMA Ubila trudnicu, izvadila bebu i pravila se da je njena u bolnici

Dječakov otac Yovani tjednima se molio za oporavak. No usprkos trenucima nade, poput onog kad je dječačić otvorio oči, nije bilo potpunog oporavka moždanih funkcija te su ga u petak proglasili mrtvim. Glasnogovornic obitelji Julie Contreras poručila je svima da se mole za obitelj koja prolazi kroz ovo teško razdoblje.

Clarissu i njenu kćer u srijedu su prvi put izveli pred suca pod optužbama za ubojstvo. Figueroin dečko Piotr Bobak optužen je i za prikrivanje smrti, dok ovaj tvrdi kako je potpuno nevin.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 14.06.2019.

    samo sudjenje je ipak tamo a ne u HR gdje bi dobili 4 mjeseca uvjetno i nakon zalbe bi im se smanjilo na 2... zbog proceduralne pogreske 😂😂😂

  • Voxpopuli_7 14.06.2019.

    Američki sud će to vrlo brzo kvalitetno riješiti. Uopće ne sumnjam u doživotnu ili čak nekoliko njih.

  • gilera511 14.06.2019.

    Majko mila, koje spodobe 😟

Komentiraj...
Vidi sve komentare