To je to što me zanima!

Dječačić u danu dobio čak 147 kumova vatrogasaca

Cijelo vatrogasno društvo Kešinci krsni je kum Andreju Ižakoviću, a i svi u obitelji su vatrogasci. Majka Izeta je s njim "u trbuhu" osvajala medalje...
Vidi originalni članak

Šesnaestomjesečni Andrej Ižaković sedmi je član obitelji su kojoj su svi vatrogasci. Vjerojatno je jedini Hrvat kojemu je cijelo vatrogasno društvo - DVD Kešinci iz općine Semeljci u đakovačkom kraju - "krsni kum". Mališan je tako u jednom danu dobio čak 147 kumova, piše Večernji list. Svi su bili na obredu no da ne ispune cijelu crkvenu knjigu, upisao se samo Ivan Vujnović, zamjenik zapovjednika DVD-a Kešnica. Roditelji Andrija i Izeta s posebnim žarom pristupaju vatrogasnom pozivu.
- Supruga je u petom mjesecu trudnoće na županijskom natjecanju osvojila medalju. Tako je Andrej bio vatrogasac i prije no što se rodio. No da je trudna objavili smo tek nakon natjecanja - rekao je ponosno otac Andrija. Izeta je dodala da su ih optužili da su varali.
- I jesu malo varali jer je u ženskoj ekipi sudjelovao i jedan muškarac - našalio se Ante Grabovac, zapovjednik DVD-a Kešnica. Mališanu su mnogobrojni kumovi uručili poklone, a od Vatrogasne zajednice grada Zaprešića dobio je 1000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare