To je to što me zanima!

Dječak (10) 'posudio' je očev Maserati za vožnju gradom

Dječak (10) je u Hong Kongu ukrao očev automobil vrijedan više od milijun kuna i provozao se ulicama grada. Kada se zaustavio prolaznici su pozvali policiju
Vidi originalni članak

Policija u Hong Kongu nakratko je pritvorila desetogodišnjeg dječaka koji je ulicama grada provozao očev Maserati Gran Turismo. 

Dječak je ključeve uzeo iz nezaključane ladice u stanu svoje obitelji u centru grada. Uspio je upaliti automobil, a pri izlasku s parkirališta udario je jedno vozilo. Ipak, to ga nije spriječilo da nastavi vožnju u autu vrijednom više od milijun kuna. Zaustavio se nakon 300 metara, nakon čega su prolaznici pozvali policiju.

Uhićen je zbog vožnje bez vozačke dozvole i uzimanja auta bez dopuštenja, odnosno krađe. Pušten je uz jamčevinu, a tijekom ovog mjeseca mora se javiti u policijsku postaju, javlja news.com.au.

Iako se ova djela kažnjavaju kaznom zatvora od sedam godina i novčanom kaznom, dječak će vjerojatno, zbog svoje dobi, ovakve kazne izbjeći. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Boy X 12.01.2012.

    Kod takvih roditelja i dijece je upitan razum i odgoj.Trebalo bi primjereno kazniti nehajnog oca,a djete primjereno odgajati.

  • 11.01.2012.

    pa dobro nije mali lud!! Da je bio golf u garaži onda ga sigurno nebi ukrao starom!!

  • bmw 330xd 11.01.2012.

    naslov je najjaci,vozio se gradom a on se vozio 300m....:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare