To je to što me zanima!

Dječak (10) upaljačem je zapalio sjeno i spalio krov

Obitelj je u nedjelju oko podneva bila na misi. Sin (10) igrao se upaljačem i zapalio bale sjena. Nasreću nije ozlijeđen. Šteta je oko 40.000 kuna
Vidi originalni članak

U nedjelju oko podneva obitelj Havaši iz Pušćina u blizi Čakovca bila je na misi. Za to vrijeme njihov sin (10) upaljačem je zapalio sijeno u potkrovlju gospodarskog objekta koji je u vlasništvu njegova oca (49).
- Sve je izgorjelo, i crepovi i drvene grede. Vatrogasci su srećom brzo reagirali i spasili barem dio štaglja - rekao nam je naš čitatelj koji je fotografirao posljedice buktinje. Na intervenciju su prvo izašli vatrogasci JVP-a Čakovec, a u gašenju su ime se pridružili i vatrogasci DVD-a Pušćine.
- Dječak srećom nije ozlijeđen. Izgorjelo je oko 55 četvornih metara drvene konstukcije krova, a šteta se procjenjuje na oko 40.000 kuna - rekli su nam u Policijskoj upravi međimurskoj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zombiela 30.08.2010.

    kako vas nije sram. dijete je bilo u crkvi s roditeljima. a uzrok je još nepoznat.

  • 30.08.2010.

    izbit mu piromaniju iz glave! dobro ga nalemat da nebi jednog dana kad poraste kresao upaljaceo uokolo...

  • gđa78 30.08.2010.

    Sreća u nesreći!!! ah,bit će još krovova i crijepova-nek je dijete živo,a kaj ćeš mu sada neće ga valjda ubit!!! Vidiš poruka između redaka je ta da je i dijete trebalo na misu...nebi zapalio krov :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare