To je to što me zanima!

Dječak (10) zbog loših ocjena pokušao pobjeći iz zemlje

Umjesto da je iz škole otišao kući, dječak se ukrcao na vlak iz Schleswiga, blizu granice s Danskom prema Hamburgu. Tamo je uzeo drugi vlak za Basel u Švicarskoj
Vidi originalni članak

Desetogodišnji dječak sa sjevera Njemačke pokušao je pobjeći iz zemlje bojeći se reakcije roditelja zbog loših ocjena, objavila je u subotu policija.

Umjesto da je iz škole otišao kući, dječak se ukrcao na vlak iz Schleswiga, blizu granice s Danskom prema Hamburgu. Tamo je uzeo drugi vlak za Basel u Švicarskoj.

Kondukter je opazio da dječak putuje sam i pozvao policiju u gradu Loerrachu, nedaleko Basela s njemačke strane granice.

U policiji kažu da je desetogodišnjak, koji je u Loerrachu sačekao svoj oca, pretjerao - školsku je godinu naime završio s trojkom.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • kokaza10 23.07.2017.

    Roditelji itekako imaju razloga da dobro promisle o svom ponašanju, ovo je ipak malo dijete očito pod velikim pritiskom.

  • Mariana C 22.07.2017.

    Školsku godinu završio je s trojkom-pa prošao je,nije pao i ne mora ponavljati razred,nije to uopće loše,pa i ja sam prolazila s trojkom,bilo mi je važno da ne padnem razred,a s kojom ocjenom ću proći,to mi je bilo manje bitno i meni i mojim roditeljima je bilo važno da prođem razred i da ne ponavljam godinu i stavrno nisam nikad (od osnovne pa do kraa srednje) niti pala razred niti iz nekog predmeta išla na popravni ispit tijekom ljeta,mallo sam se pomučla pred kraj da prođem i bila sam slobodna cijelo ljeto,nisam morala o školi razmišljati,ali zato znam jednog dećka koji je svake godine uvijek jedan predmet pao (ne sjećam se koji predemet je bio u pitanju,mislim da je bila matematika,ali nije niti bitno) i umjesto da se s nama druži,kupa i uživa,on je cijelo ljeto proveo u kući jer je morao učiti za popravni.

  • kizo1007 22.07.2017.

    Starci su vjerojatno doktori ili inženjeri i nemre moje dijete imat trojku a ja sam mu sve kupio

Komentiraj...
Vidi sve komentare