To je to što me zanima!

Dječak (12) kopao tunel u pijesku na plaži i ugušio se

Kaleb iz Švicarske te njegove sestre i brat su se u petak otišli igrati na plažu u blizini kampa gdje su se odmarali. Obitelj je u subotu trebala ići kući
Vidi originalni članak

Kaleb K. (12) iz Švicarske je kopao tunel u maloj pješćanoj dini na Costa Bravi u Španjolskoj. Pijesak ga je zatrpao te se ugušio.
Obitelj K. je dva tjedan bila u kampu Laguna u
Castelló d’Empúriesu. U subotu se trebala vratiti kući. Samo dan prije su Kaleb i njegove dvije sestre, stare šest i 13 godina te brat (9) otišli na plažu. U maloj dini su počeli kopati tunel. Kaleb je već u tunelu bio do bokova. Njegovom bratu i sestrama je bilo dosta kopanja i htjeli su se igrati s nečim drugim. No Kaleb je kopao dalje. Htio je probiti tunel na drugu stranu. Glava mu je bila duboko u tunelu. Odjednom je pjesak pao i zakopao dječaka. Liječnici ga nisu mogli spasiti.
- Dječakovi roditelji su vjernici. Bolje su to primili nego ja. Rekli su da je to Božja volja - rekao je direktor kampa Juan Marc Grau (50).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • torcida_dinamo 26.07.2010.

    uzivio je se pokojnik kao da kopa sv. rok, drugu cijev R.I.P

  • Opaka Salpa 26.07.2010.

    ...a di su bili roditelji???????

  • Maki-Zg1 26.07.2010.

    Jako mi je žao djeteta, ali ovo i nije baš tako malo dijete da su baš roditelji krivi...12 god!!!...Ovo je zapravo jedna totalno nevjerovatna i tužna priča. Pokoj mu u duši....

Komentiraj...
Vidi sve komentare