To je to što me zanima!

Dječak (12) mjesečario pa pao s trećeg kata i poginuo

Andrea Leuzzi (12) iz Italije je u mjesečario te je pao s balkona na trećem katu u gradu Salerno i umro. Oko jedan sat u noći našao ga je prolaznik
Vidi originalni članak

Andrea Leuzzi (12) iz Italije je u noći s nedjelje na ponedjeljak mjesečario. Otvorio je vrata koja vode na balkon, pao s trećeg kata u gradu Salerno i umro. Oko jedan sat u noći našao ga je prolaznik. Prepoznao je dječaka i pozvao njegove roditelje, majku Antoniettu i oca Guida, pišu talijanski mediji. Otac je stigao prvi i vidio je mrtvog sina. Za njim je dotrčala i shrvana majka. Kasnije su stigli policajci. Roditelji su im rekli da je Andrea mjesečario i prije te da su ga znali naći kako spava u raznim prostorijama kuće. Njegovi prijatelji iz škole su na Facebooku ostavljali poruke sućuti. Andrea je imao brata Francesca i sestru Chiaru. Na mjestu gdje je pao prijatelji i rodbina su ostavljali cvijeće.  

MJESEČARENJE JE ČESTO KOD DJECE
Mjesečarenje je, kažu stručnjaci, često kod djece, a većina ih mjesečari povremeno i to nestaje s ulaskom u adolescentsku dob. Može biti nasljedno, a mogu ga uzrokovati umor, stres, bolest ili neki lijekovi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • shorty 30.06.2010.

    ne,hoću reći da bi ga jedino rešetke spasile da ne otvori prozor! Jer koliko znam prozori nemaju brave! A ja sam i izlazila iz kuće i hodala po dvorištu i svašta drugo! Mama je doslovce \"budna sanjala\" ali nekad sam bila tiha da nisu primjetili da me nema! A i bilo je puno opasnijih mejsečarenja npr.hodanje po rubu bunara!!

  • Lady Taky 30.06.2010.

    @shorty šta oš reć da se u toku mjesečarenja trgaju šipke brave i sl.?onda je to opsjednutost a ne mjesečarenje,isto mislim da su roditelji trebali povest računa da se to ne desi ak je mali prije mjesečario,mali rip a frendovi mu-hebo vas fejsbuk

  • WebSuperman 30.06.2010.

    a jadan mali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare