To je to što me zanima!

Dječak (12) objesio se dok su mu roditelji bili na poslu

Varaždin: D.B. (12) objesio se u gospodarskom objektu. Našao ga je otac. Tog dana zbog bolesti nije išao u školu. Motiv čina nitko ne zna
Vidi originalni članak

Učenik 6. razreda osnovne škole D.B. (12) iz sela Višnjica, pokraj Varaždina, objesio se u petak poslijepodne, izvijestila je PU varaždinska. Dječaka je u gospodarskom objektu, gdje obitelj čuva strojeve, pronašao otac kad se vratio s posla. Što je dječaka potaklo na ovaj čin, još nije poznato. Dječak u petak nije išao u školu jer je imao probavnih problema, a majka je to jutro kod učiteljice opravdala njegov izostanak. U trenutku kad je počinio suicid, dječak je bio sam kod kuće, majka radila na polju, a otac je bio na poslu. Pokopan je u subotu na mjesnom groblju, prenosi Cropress. Podsjetimo, u utorak su sa zvonika srkve na Rabu skočile dvije maloljetne djevojčice, a dan prije 18-godišnjakinja je, navodno zbog nesretne ljubavi, u Pazinu skočila s mosta u 60-metarski ponor.
>>> U ŠEST MJESECI U HRVATSKOJ SE UBILO 11 TINEJDŽERA

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Hacker-ri 02.12.2007.

    No comment !!! Mozda da roditelji vise paznje posvete svojoj djeci i shvate da racuni su manja briga nego njihovo djete, onda ce se manje i ubijat ! I naravno kad profesorice prestanu vrijedat djecu jer one nisu popile praxitene !

  • aelis 02.12.2007.

    Kao prvo...thug lady pricas gluposti. Provjeravajte internet..da da on je SIGURNO kriv za sve. S klincima treba pricati, ali prije svega treba ih slusati i imati vremena za njih. Cjelokupna klima danas je katastrofa, svi pricaju o krizama, skupoci, lovi...a teenagerima malo treba da padnu u depresiju. Nije kriv internet, krivo je pomanjkanje zainteresiranosti roditelja i nefunkcioniranje sustava tj. skolskih psihologa, pedagoga i ostalih koji bi trebali neki klinac delat u skolama, a ne samo placu pobirat.

  • Bijela13 02.12.2007.

    ima li kraja....ovim tužnim vijestima....ima li nade za našu djecu....ima li nade da se zacarani krug samoubojstva prekine.....ima li nade da ce netko nešto poduzeti.....ima li nade da djeca ostanu djeca.....ima li......

Komentiraj...
Vidi sve komentare