To je to što me zanima!

Dječak (12) se poskliznuo na pecanju i utopio u rijeci

Slavonski Brod: Dječak je na rijeku otišao sam, a kako se nije vratio do večeri obitelj je pozvala policiju. Njegovo tijelo pronašao je stariji brat (24)
Vidi originalni članak

Alen Kantar (12), učenik petog razreda, utopio se u rijeci Glogovici u središtu Slavonskog Broda.
- Mama, odoh ja na pecanje. Bit ću na Glogovici na Mikriću - rekao mi je u utorak oko 13 sati. I nije mu to bilo prvi put da ide sam, išao je na pecanje dok je bio još manji - rekla je samohrana majka Branka (50) ne vjerujući da njezina najmlađeg sina više nema. Majka, brat (24) i sestra (14) zabrinuli su se kad je pala noć jer Alen nije dolazio kući.
- Tražili smo ga kod prijatelja i po susjedstvu i oko 22 sata nazvali policiju. Rekli su da ne mogu poduzeti ništa dok ne prođe 24 sata od prijave. Pozvao sam bratića i išli smo ga sami tražiti. Znao sam gdje je volio pecati. Bratić je išao jednom stranom rijeke, a ja drugom. Pola sata iza ponoći, stotinjak metara uzvodno od slapa, kraj mosta prema naselju Bijeliš vidio sam nešto u vodi. Pozvao sam bratića da doveze auto. Kad su svjetla farova osvijetlila vodu, vidjeli smo Alena kako kleči u vodi. Bio je oslonjen na ruke, a glava mu je bila u vodi, koja je na tom mjestu duboka oko pola metra - rekao je Goran (24), Alenov brat.
Susjedi kažu da je Alen bio drag i marljiv dječak. Majka Branka rekla je kako je bio dobar učenik i jako osjećajan. Obdukcija je obavljena u slavonskobrodskoj bolnici i ona bi trebala dati odgovor na to što se uistinu dogodilo, odnosno je li točna pretpostavka da se dječak okliznuo i pao u hladnu vodu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • FK2806 17.03.2010.

    Strašno i ja imam djecu ali nikad još nisam dozvolio da se udalje od kuće a kamoli da idu na vodu same. treba čuvati djecu jer iza svakog grma vrag vreba.

  • cosanostra 17.03.2010.

    @ davorrrr.... kako paziti na djecu,da li postoji neki recept,zatvoriti ih u kuću i ne puštati nigdje,mislim da je ovo strašan nesretan slučaj i na žalost biti će ih još,žao mi je svatkoga tko ovako strada,a pogotovo onih koji još nisu počeli ni živjeti

  • drug Tito_1 17.03.2010.

    sirotinja nastrada, žalosno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare