To je to što me zanima!

Dječak (13) si propucao nogu očuhovom puškom

Slatina: Metak je dječaku (13) napravio ranu veličine šake. Izgubio je mnogo krvi. Liječnici su ga operirali tri sata, a ozlijeđeni dječak je stabilno
Vidi originalni članak

Dječak (13) u obiteljskoj kući na slatinskom području u četvrtak oko 22.15 sati propucao si je nogu dok se igrao sa sačmaricom. Metak je s vanjske strane ušao u dječakovu desnu natkoljenicu te izašao s unutrašnje napravivši ranu veličine šake iz koje je šikljala krv. Majka i očuh prevezli su ga na slatinsku Hitnu pomoć. Čim je došao k svijesti dječaka su u kritičnom stanju prevezli u virovitičku bolnicu.
 - S teškim ozljedama mišića i krvnih žila na desnoj natkoljenici dječak je odmah operiran, a operacija je trajala više od 3 sata. Dječak je sada stabilno, ali strahujemo od moguće infekcije koju je mogla prouzročiti sačma - kaže dr. Stjepan Feketić, voditelj Odjela kirurgije u virovitičkoj bolnici. Roditelji dječaka o nesreći nisu željeli govoriti. Slavko Kopjar, načelnik PU Virovitičko-podravske potvrdio je da policija istražuje ozlijeđivanje dječaka te da je zasad utvrđeno da je njegov očuh pušku držao neovlašteno i da će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • WebSuperman 02.01.2010.

    ovog malog huligana ne treba niti malo žaliti. pa jebote nas je trojica braće i nikad nam nije niti palo na pamet radit sranja s takvim stvarima, kad mi je stari jednom rekao NE onda je to zakon, ma ovu današnju dječurliju ne možeš kontrolirat, a odgajaju ih ljudi koji su veća djeca od njih. roditelje tu treba isprepičkat na mrtvo ime

  • axlica 02.01.2010.

    glupan, inače iz sačmarice izlaze baloni a ne meci

  • ksena103 01.01.2010.

    annette ni ja ne odobravam oružje ni petarde kod djece ali znaš kako ide neka baci kamen tko je nevin. Sigurna sam da nisi tako stroga kad se radi o tebi ili tvojima. Zanima me kakva će biti tvoja djeca ako ih već nemaš, nadam se da nemaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare