To je to što me zanima!

Strava u Teksasu: Dječak (13) vozio kamionet pa ubio sebe, oca i sedmero članova golf tima

Prema teksaškom odjelu za javnu sigurnost, kamionet Dodge 2500 je skrenuo u suprotnu traku, sudarivši se izravno s kombijem. Oba vozila su se zapalila
Vidi originalni članak

Trinaestgodišnji dječak vozio je kamionet koji se sudario s kombijem koji je prevozio fakultetski golf tim u zapadnom Teksasu, usmrtivši devetero ljudi objavile su vlasti u četvrtak.

Šest članova golf tima te njihov trener Sveučilišta Southwest iz New Mexica poginulo je u nesreći u utorak navečer, prema policiji.

U nesreći koja se dogodila u blizini Andrewsa u Teksasu poginuli su i 13-godišnji dječak i njegov 38-godišnji otac koji su se vozili u kamionetu.

- Išli su pokupiti auto kojeg su kupili. Trebali smo se vidjeti za dva sata - ispričala je supruga pokojnog, piše NY Post.

Prema teksaškom odjelu za javnu sigurnost, kamionet Dodge 2500 je skrenuo u suprotnu traku, sudarivši se izravno s kombijem. Oba vozila su se zapalila.

Bruce Landsberg, potpredsjednik Nacionalnog odbora za sigurnost prometa, kazao je za KWES TV u Odesi u Teksasu, kako je maloljetnik bio za volanom kamioneta u trenutku nesreće. Uzrok nesreće još se istražuje, a policija je poslala nalaze na analizu kako bi se utvrdilo je li bilo utjecaja droge ili opijata.

Trinaestgodišnjak je kršio zakone Teksasa. Dozvolu za učenje vožnje u toj državi može se dobiti tek s 15 godina, što omogućuje vožnju s odraslom osobom starijom od 21 godine, koja posjeduje važeću vozačku dozvolu.

TEŠKA TRAGEDIJA Užas u Makarskoj: Muškarac na poslu pao sa skele i preminuo

Landsberg je rekao da je prednja lijeva guma kamioneta pukla prije sudara, koji se dogodio dok su se oba vozila kretala velikom brzinom jedno prema drugom.

Dva studenta Sveučilišta Southwest, oba Kanađana, u bolnici su u kritičnom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ajetodoo 18.03.2022.

    Kj se ti ameri kese od uha do uha, kao debili, kad se slikaju?

  • Bać Iva 18.03.2022.

    Djecu se uči voziti po lenijama i starim putevima, te na pistama za poljoprivredne avione. Tako mi Šokci barem. Pokoj dušama poginulih, tragedija hje da tako mladi ljudi umru, bili iz Teksasa, Somalije ili Slovačke.

  • citizen86 18.03.2022.

    Teksas. i sve ti je jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare