To je to što me zanima!

Dok su čistili kuću, dječak (14) umro od trovanja monoksidom

S.V. je s obitelji raščišćavao kuću rodbine. Stradao je u petak poslijepodne u zatvorenoj prostoriji u kojoj je bio agregat na koji je bio spojen isušivač
Vidi originalni članak

Dok je s obitelji raščišćavao kuću rodbine stradalu u nedavnoj poplavi 14-godišnji S. V. iz Gunje preminuo je od trovanja ugljičnim monoksidom, doznaje se neslužbeno. Isprva se mislilo da je dječaka ubila struja, no stradao je u zatvorenoj prostoriji u kojoj je bio agregat na koji je bio uključen isušivač.

Prema informacijama od mještana Gunje, stradao je u petak poslijepodne. Iz policije su potvrdili smrt, a još se čeka nalaz obdukcije.

U Gunji i dalje traje raščišćavanje ulica i kuća, a život se u to i u susjedna mjesta županjske Posavine (pre)sporo vraća.

Oko 30 volontera inženjera građevinarstva počeli su jučer procjenjivati štetu na kućama i drugim zgradama u selu Đurići. Odazvali su se pozivu Ministarstva graditeljstva i Hrvatske komore inženjera građevinarstva te će procjene oštećenih kuća raditi besplatno.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Gordana Firšt 22.06.2014.

    Svejedno od čega je umro, ali je istina da ga stigla smrt zbog nečije ne odgovornosti. Tko je stavio tu sušilicu da suši, a sve zatvorio i još gorje nije stavljena napomena OPREZ MONOKSID. Ili koji su to stručnjaci isporučili takvu nesigurnu napravu. Naravno neće se time oživiti jadnog dečka, ali neće još koji zbog takvih umrijeti, ako se onima koji su dali ljudima takve naprave kazne.

  • 21.06.2014.

    pocivaj u miru Bozjem djecace mali! tuzno ali neka bude velika opomena drugima

  • user_46331 21.06.2014.

    Teško je ovo komentirati. Počivaj u miru anđele, sućut obitelji,

Komentiraj...
Vidi sve komentare