To je to što me zanima!

Dječak (2) kojeg je odvukao aligator vjerojatno je mrtav

Florida: Prošlo je 15 sati. Svjedoci su vidjeli kako je dječak odvučen pod vodu, te je sada jasno kako nije mogao tamo preživjeti toliko dugo vremena, kaže šerif
Vidi originalni članak

Dvogodišnji dječak kojeg je na Floridi aligator odvukao u vodu je mrtav, a potraga se nastavlja kako bi se 15 sati nakon nestanka pronašlo njegovo tijelo, potvrdio je u srijedu Jerry Demings, šerif okruga Orange na Floridi. 

"Prošlo je 15 sati. Svjedoci su vidjeli kako je dječak odvučen pod vodu, te je sada jasno kako nije mogao tamo preživjeti toliko dugo vremena", rekao je šerif na konferenciji za medije. 

Dječak je bio na obali pored hotelskog kompleksa Disney Grand Floridian Resort and Spa kada ga je taj opasni grabežljivac odvukao u vodu.

Dječakov otac ušao je u vodu i bezuspješno ga pokušao izvući iz ralja aligatora, rekao je u srijedu šerif Jerry Demings.

Aligatori žive diljem Floride i važan su dio ekosustava bara, močvara, rijeka i jezera.

Od 1948. ti su gmazovi u toj američkoj saveznoj državi ubili 48 ljudi, kažu stručnjaci.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Blue sea 17.06.2016.

    Ta Amerika je jako opasna džava. Opasni ljudi, opasne životinje.

  • Vinca_1 16.06.2016.

    Neće ne ni naći sigurno ga pojeli ili se ugusio

  • StefanoGrgic 16.06.2016.

    nije aligator ubijo dijete vec glupi roditelji stosuga ostavili aligatoru takvih ima i u hrvatskoj koji ostave djecu u autu na suncu zakljucanu takve roditelje u zatvor 10 godina i oduzimanje djece dozivotno---sve zmije i aligatore krokodile treba pobiti dajih nema na zemlji odvratna bica

Komentiraj...
Vidi sve komentare