To je to što me zanima!

Dječak (4) "istukao" dvije tete u vrtiću pa ga izbacili

Tete iz vrtića opisale su problematičnog dječaka nezrelim, a ima četiri godina. Njegova majka je u šoku. Zauvijek su ga izbacili iz vrtića 'Sveto srce'
Vidi originalni članak

Dječaka (4) iz Britanije izbacili su iz vrtića nakon što su ga optužili da je napao odgajateljice. Maleni McKenzie Dunkley ne može se više vratiti u vrtić zbog niza antisocijalnih postupaka. Poslali su ga kući četiri puta u samo dva mjeseca. Na kraju su ga izbacili jer je napao dvije tete. Osoblje vrtića 'Sveto srce' u Prestonu kaže kako se nije mogao koncentrirati, nije slušao i upadao je u riječ. 'Poludio' je na jednu tetu jer ga je natjerala da prestane paliti i gasiti svjetlo, a na drugu zbog svađe oko lizalice. Majka Shelley (27) nazvala je izbacivanje 'sramotnim'.
- Ako ih je udario, sigurno to nije mislio. On je dobar dječak, ali u vrtiću ga tretiraju kao tinejdžersku barabu. Kažu da je nezreo. Pa nema ni pet godina - rekla je Shelley.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 24.11.2009.

    Fakat mi idu na živce izjave kako je za sve kriv kućni odgoj...Imam tri sina, a toliko su različiti da nemreš bilivit. Sve sam ih jednako odgajala. A jedan, da veliš, najgori, već od 13-14 godina stalno se prijetio Plavim telefonom čim mu nekaj nije bilo po volji. Drugi je OK, a treći takav da bi si ga svaki roditelj poželio.

  • giga2007 24.11.2009.

    sve pocinje od kucnog odgoja...

  • 24.11.2009.

    Od kada su pedagozi i psiholozi ušli u vrtiće i škole - djeca su otišla k vragu. Napunili su im glavu sa njihovim pravima, a pri tome su im zaboravili reći da prava proizlaze iz ispunjenih obaveza. Roditelji su, naprosto, kastrirani u svojim pravima da odgajaju djecu. I u tome leži problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare