To je to što me zanima!

Dječak (4) preživio pad sa 17. kata hotela na Floridi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Joey Williams (4) trčao je za balonom. Sletio je kraj bazena na proširenom dijelu na 10. katu hotela. Nema lomova ni unutarnjeg krvarenja
Vidi originalni članak

Samo četiri sata nakon pada s balkona sobe na 17. katu hotela u Miamiju na američkoj Floridi, Joey Williams (4) u bolničkoj je postelji sjedio i uživao u čipsu. Pad su mu ublažili krošnja palme i grm te je pao na uski komad zemlje okružen betonom pokraj bazena na proširenom dijelu hotela na 10. katu. Izbjegao je čak i dvije slavine koje napajaju raslinje.
- Vidio sam da ljudi umiru u padu sa 10 metara, a on je preživio pad sa 25. U dobrom je stanju. Nije uopće izlupan kako smo očekivali - rekao je spasilac Ignatius Carroll. Dječakov djed Jerry Unawich ispričao je kako se Joey u petak u sobi igrao balonom koji mu je izletio na balkon. Dječak je potrčao za njim. Pretpostavlja da se popeo na ogradu da ga dohvati.
- Nema slomljenih kostiju ni unutarnjeg krvarenja. Liječnici su rekli da je dobro. Uistinu smo blagoslovljeni što je Bog bio uz njega - rekao je djed.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • proljeće 07.06.2010.

    e mali,mali,tvoj andjeo cuvar dobro te je ovaj put sacuvao,zlato moje papaj cips i drzi se zemlje......

  • antevozistoju 07.06.2010.

    @angelina - to je sala................................................................................................

  • fujdinamo 07.06.2010.

    Čudesni su putevi Gospodnji, HVALA TI BOŽE

Komentiraj...
Vidi sve komentare