To je to što me zanima!

Dječak (4) u bolnici nakon što ga je udario automobil

Dječak A.B. (4) istrčao je pred automobil u subotu ujutro u Novom Vinodolskom. Vozač(21) navodno nije mogao vidjeti dječaka te ga uradio je autom
Vidi originalni članak

Vozeći svoj Fiat riječkih registracija ulicom Nova krasa u Novom Vinodolskom, vozač J.LJ. (21) je u subotu ujutro oko 11.15 naišao na kontejner za smeće. Kako je kontejner djelomično na cesti, krenuo ga je zaobići. Tad je iza kontejnera istrčao A.B.(4), kojeg je vozač udario prednjim krajem automobila i srušio ga na kolnik. J.LJ. je odmah dječaka prevezao u Dom zdravlja u Crikvenici odakle su ga prebacili u bolnicu na Kantridi. Dječak je lakše ozlijeđen te će ga zadržati dan, dva na promatranju nakon čega će ga pustiti kući.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zeljk0 05.07.2009.

    Poštovani građani, po zakonu, unesrećeni se ne smije prebacitvati nigdje osim vozilo hitne pomoći... ono je lijepa gesta od vozača ALI pri takvom prijevozu djetetu je mogla puknuti kralježnica ili nešto što nije vidljivo!

  • osiječanka 05.07.2009.

    svaka čast vozaču što se snašao i dijete prevezao u bolnicu i nije zdimio kao što bi neki samo me zanima jedna stvar gdje su bili rodizelji?

  • Nikola Vuk Skopje 05.07.2009.

    Mali nadam se da ces biti dobro,a mladic svima bi mogao posluziti za primer s njegovim postupkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare